sebasw Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jakie byście mi polecili oponki ? nie za drogie, a dobre ;-) obecnie mam klockowe i na szosie ciężko mi na nich pojechać szybciej niż 36 km/h, chciałbym coś szybszego, a jednocześnie radzącego sobie w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snack Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 mi w sklepie gość polecił IRC mythos xc slick 26 x 1.95 naadał że sa naprawdę dobre, więc z odrobiną nieufności nabyłem je za 45,- za sztukę... musze przyznać że po założeniu w ciągu 2 dni miałem na nich 2 upadki na asfalcie (na mokrym to była jazda) ale to kwestia przyzwyczajenia; po roku jeżdzenia nie przydarzyło mi się to już ani razu, teraz je uwielbiam, trzeba pilnować ciśnienia i toczą się wzorowo; są doskonałe na szuter, leśne ścieżki i asfalt. Wiadomo w błocie to od razu stracisz przyczepność ale tak to jest, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 27 Maja 2006 Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Slick (szosa) + Conti Escape (teren) = Continental TravelContact. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.