jastu Napisano 24 Września 2013 Napisano 24 Września 2013 Witam możliwe, że gdzieś nie doczytałem lub nie doszukałem, ale szukam błotników takich jak Simpla Raptor XL 26-28'' tzn. z pełnym tyłem - osłaniające przednią przerzutkę. Te niby są ok, ale chciałbym węższe - czy ktoś zna takie? przeczytałem całe allegro i nie mogę nic znaleźć Dzięki
jastu Napisano 26 Września 2013 Autor Napisano 26 Września 2013 http://simpla.pl/produkty/start/item/8-raptor-sdl bardzo będzie na plecy lecieć?
konop90 Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 U mnie dziewczyna ma na rowerze bardzo podobne i przy większych kałużach/opadach plecy są lekko ochlapane.
lyndowss Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Dobry błotnik to metalowy błotnik, a najlepiej jeszcze z tymi gumowymi zakończeniami. Innej opcji nie ma, ale każdy widzi jak to wygląda, bo albo wygląd albo funkcjonalność i wygoda. Ciepłe skarpety nie są ładne, ani modne itd.
Telik Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Dobry błotnik to metalowy błotnik, a najlepiej jeszcze z tymi gumowymi zakończeniam Od metalowych lepsze z tworzywa sztucznego, bo wytrzymale a lzejsze . Zgadzam sie ze pelne sa najbardziej funkcjonalne Probowalem simpla sdl i simpla cos tam zaczepiane do siodelka. SDL - zachlapane cale plecy, te przyczepiane do sztycy nawet w miare, ale przednia przerzutka, korba uwalona (nogawki tez). Dopiero pelne blotniki pozwolily na komfortowa jazde po mokrych nawierzchniach.
lyndowss Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Plastiki nie trzymają w ogóle sztywności i chyba dlatego ich nie ma w wersji "pełne".
Telik Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Orion z PCV - takich uzywam. Sztywne jak najbardziej, mysle ze trwalsze od metalowych
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.