jastu Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Witam możliwe, że gdzieś nie doczytałem lub nie doszukałem, ale szukam błotników takich jak Simpla Raptor XL 26-28'' tzn. z pełnym tyłem - osłaniające przednią przerzutkę. Te niby są ok, ale chciałbym węższe - czy ktoś zna takie? przeczytałem całe allegro i nie mogę nic znaleźć Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastu Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 http://simpla.pl/produkty/start/item/8-raptor-sdl bardzo będzie na plecy lecieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konop90 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 U mnie dziewczyna ma na rowerze bardzo podobne i przy większych kałużach/opadach plecy są lekko ochlapane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dobry błotnik to metalowy błotnik, a najlepiej jeszcze z tymi gumowymi zakończeniami. Innej opcji nie ma, ale każdy widzi jak to wygląda, bo albo wygląd albo funkcjonalność i wygoda. Ciepłe skarpety nie są ładne, ani modne itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Telik Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dobry błotnik to metalowy błotnik, a najlepiej jeszcze z tymi gumowymi zakończeniam Od metalowych lepsze z tworzywa sztucznego, bo wytrzymale a lzejsze . Zgadzam sie ze pelne sa najbardziej funkcjonalne Probowalem simpla sdl i simpla cos tam zaczepiane do siodelka. SDL - zachlapane cale plecy, te przyczepiane do sztycy nawet w miare, ale przednia przerzutka, korba uwalona (nogawki tez). Dopiero pelne blotniki pozwolily na komfortowa jazde po mokrych nawierzchniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Plastiki nie trzymają w ogóle sztywności i chyba dlatego ich nie ma w wersji "pełne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Telik Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Orion z PCV - takich uzywam. Sztywne jak najbardziej, mysle ze trwalsze od metalowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.