Skocz do zawartości

[dirt] gdzie jest to cudo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tekst przy pierwszych fotach tego albumu ...

"If you know where this is, PLEASE keep the location to yourself!"

Przy takiej ilości roboty myślę że będą milczeć aby tego nie rozjechali przypadkowi użytkownicy :)

Pozdro

• Mod Team
Napisano

... albo lokalne władze. Kopanie w UK bez pozwolenia jest przestępstwem - no moze wykroczeniem - a hopy są równane z ziemią przez buldożery.

Chyba ze chopaki mają układ z jakimśtam Council, załozyli klub, opłacili ubezpieczenie i wszystko jest polegalu.

Pewnie tak jest bo ilość wsadzonej w to roboty wskazuje na dużą, niedajacą sie ukryć operację.

Pewnie, gdzieś, ktoś puści w końcu farbę ;)

Szacunek...

I.

Napisano

No właśnie chwalić się czymś na zasadzie "zobaczcie jakie ładne traile mamy a wy nigdy na nich nie pojeździcie" :P

Rozumiem że nie chcą tam turystów ale ja raczej chciałem wpaść z kamerką niż jeździć. Szanuje fakt że to była ich praca a nie moja.

Napisano

Chyba ze chopaki mają układ z jakimśtam Council, załozyli klub, opłacili ubezpieczenie i wszystko jest polegalu.

Wątpię, gdyby tak było to nie trzymali by tych tras w takiej tajemnicy ;) A co do ilości włożonej pracy, to zwykle najpiękniejsze miejscówki dirtowe są nielegalne...

No właśnie chwalić się czymś na zasadzie "zobaczcie jakie ładne traile mamy a wy nigdy na nich nie pojeździcie"

Myślę że nie o to chodzi, po prostu chcą się pochwalić ku uciesze czytających/oglądających (świetna motywacja do kopania ;) ), ale naprawdę łatwo o zniszczenie tak pięknej trasy kiedy informacja wpadnie w niepowołane ręce. Czy to turystów, czy to wrednych rowerzystów na kołach 26", czy też leśniczych/władz. Są też tacy, którzy faktycznie uważają, że ich dirty są tylko dla rodziny i nikt więcej nie ma prawa tam jeździć... no cóż, taka subkultura. Z BMXiarzami nie pogadasz.

Trochę szukania i znalazłem info gdzie to mniej więcej jest, podeślę Ci na PW. Ale jak porobisz zdjęcia, to najpierw pogadaj z budowniczym czy możesz je wrzucić do sieci, oczywiście też z podpisem "top secret" - z szacunku do jego pracy ;)

Napisano

Wątpię, gdyby tak było to nie trzymali by tych tras w takiej tajemnicy ;) A co do ilości włożonej pracy, to zwykle najpiękniejsze miejscówki dirtowe są nielegalne...

Myślę że nie o to chodzi, po prostu chcą się pochwalić ku uciesze czytających/oglądających (świetna motywacja do kopania ;) ), ale naprawdę łatwo o zniszczenie tak pięknej trasy kiedy informacja wpadnie w niepowołane ręce. Czy to turystów, czy to wrednych rowerzystów na kołach 26", czy też leśniczych/władz. Są też tacy, którzy faktycznie uważają, że ich dirty są tylko dla rodziny i nikt więcej nie ma prawa tam jeździć... no cóż, taka subkultura. Z BMXiarzami nie pogadasz.

Trochę szukania i znalazłem info gdzie to mniej więcej jest, podeślę Ci na PW. Ale jak porobisz zdjęcia, to najpierw pogadaj z budowniczym czy możesz je wrzucić do sieci, oczywiście też z podpisem "top secret" - z szacunku do jego pracy ;)

Dzięki Bruce. Oczywiście zanim zacznę cokolwiek robić, dogadam się z ludźmi którzy to stworzyli. Już napisałem nawet do Gate 23. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...