lenoxs Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Chciałbym niedługo kupić suport do ramy dragstar którą też niedługo kupuje. Chcę uzywać je do skakania więc na pewno musi być mocowanie isis. Ale teraz jest sprawa ceny i łożysk. Chcę kupić możliwie jak najtańszy tylko że nie wiem czy mogę kupić na 2 łożyskach maszynowych czy musze na 3 lub 4. Bo słyszałem że na 2 do skakanie się nie nadają bo się szybko zużywają. Więc mam pytanie czy mogę kupić na 2 łożyskach maszynowych suport, czy muszę kupić 3 lub 4-ro maszynowe żeby wytrzymały na długo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A ile chcesz na to przeznaczyć pieniędzy? IMO lepiej kupić coś drożej, ale na dłużej, chociaż na 2 łozyskach tez dużo zniosą. Sam mam Team DH Truvativa na 4 łożyskach - miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ile dałeś za niego?? A odsprzedałbyś mi go bo szukam raczej coś uzywanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A odsprzedałbyś mi go bo szukam raczej coś uzywanego. hahahaha lol niezly jestes koles a wracajac do wyboru to ja mam accenta za 90 zł i sie sprawuje jak na razie bardzo dobrze i polecam a nawet nie weimem jaki e i ile tam lozysk jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Accent na 90% ma 2 lozyska. Kup naprawde lepiej cos porzadnego, team dh dostaniesz za jakies 130 zl juz, w sumie to ciezko o mocniejszy suport w tej cenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Zainteresuj się Lenoxs : http://www.allegro.pl/item105682933_truvat..._dh_118_mm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.