Doca Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam, Wlasciwie wszystko jest w temacie. Szukam spodni jako warstwy wierzchniej. Nie moga byc wiec zbyt obcisle. W czesci przedniej membrana. Tylko oryginalny windstopper. Zakladam nowy watek, poniewaz nie moge znalezc spodni spelniajacych wszystkie te warunki. Z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 http://www.goreapparel.co.uk/bike/mens/pants/gbw-men-geartype-bibs-pants,default,sc.html Do wyboru do koloru, z tym, że są całe z windstoppera, nie tylko przód. Lużne rowerowe z oryginalnym windstopperem tylko z przodu będzie raczej bardzo trudno -a prawdopodobniej niemożliwe- znaleźć. Dopiero teraz doczytałem jeszcze, że mają być luźne z szelkami - takie rzeczy to chyba raczej tylko w Erze, ewentualnie trzeba byłoby kupić szelki osobno hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doca Napisano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2013 http://www.goreapparel.co.uk/bike/mens/pants/gbw-men-geartype-bibs-pants,default,sc.html Do wyboru do koloru, z tym, że są całe z windstoppera, nie tylko przód. Lużne rowerowe z oryginalnym windstopperem tylko z przodu będzie raczej bardzo trudno -a prawdopodobniej niemożliwe- znaleźć. Dopiero teraz doczytałem jeszcze, że mają być luźne z szelkami - takie rzeczy to chyba raczej tylko w Erze, ewentualnie trzeba byłoby kupić szelki osobno hehe. Hmmm to dziwne, bo akurat membrana jest przewaznie tylko z przodu;> Problemem jest natomiast to, ze producenci zdaja sie nie pojmowac, ze da sie wyprodukowac spodnie z membrana, ale NIEocieplane... P.S. Wszystkie przez Ciebie zaproponowane maja tez wkladki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Hmmm to dziwne, bo akurat membrana jest przewaznie tylko z przodu; P.S. Wszystkie przez Ciebie zaproponowane maja tez wkladki:) Nie słyszałem o luźnych spodniach rowerowych z windstoppera (prawdziwego) z membraną tylko z przodu. Żadne z zaproponowanych spodni nie mają wkładki. Również żadne z nich nie są ocieplane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doca Napisano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Nie słyszałem o luźnych spodniach rowerowych z windstoppera (prawdziwego) z membraną tylko z przodu. Żadne z zaproponowanych spodni nie mają wkładki. Rzeczywiscie, sa bez wkladek. No nie, nie sa ocieplane, ale jak juz wiemy, nie maja szelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Czyli tylko kupować, bo z szelkami nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doca Napisano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Czyli tylko kupować, bo z szelkami nie znajdziesz. No jeszcze poczekam. Mam jedne na oku z szelkami i w dobrej cenie. Jak sie wkurze, to je kupie i wlasnymi rekami wypruje ocieplenie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Rowerowe spodnie z membraną windstopper z ociepleniem i do tego takim, które można wypruć? Dziwne: w każdej porządnej rowerowej rzeczy (mam na myśli kurtki) z windstoppera ocieplenie jest tak zespolone z membraną, że o żadnym "wypruciu" nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doca Napisano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Rowerowe spodnie z membraną windstopper z ociepleniem i do tego takim, które można wypruć? Dziwne: w każdej porządnej rowerowej rzeczy (mam na myśli kurtki) z windstoppera ocieplenie jest tak zespolone z membraną, że o żadnym "wypruciu" nie ma mowy. Pewnie masz racje... No to kicha... Spodnie, o ktorych mowie, to oczywiscie uzywka, stad dobra cena. A Gore Bike Wear, tak jak sie spodziewalem, absurdalnie drogi. 645 PLN wedlug sredniego kursu, do tego koszty dostawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doca Napisano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Inne propozycje?? Ewentualnie inna membrana z zachowaniem pozostalych warunkow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Czyli tylko kupować, bo z szelkami nie znajdziesz. Trzeba by delikatnie mówiąc "załatwiać się" pieniędzmi... A coś dla normalnego (czyt. zarabiającego średnią krajową) człowieka...?? Bo też szukam czegoś podobnego jak założyciel tematu tyle że może być bez szelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.