Skocz do zawartości

[spodnie] dlugie, NIEocieplane, BEZ wkladki, z szelkami i windstopperem(R)

Doca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wlasciwie wszystko jest w temacie. Szukam spodni jako warstwy wierzchniej. Nie moga byc wiec zbyt obcisle. W czesci przedniej membrana. Tylko oryginalny windstopper. Zakladam nowy watek, poniewaz nie moge znalezc spodni spelniajacych wszystkie te warunki.

Z gory dziekuje za pomoc

http://www.goreapparel.co.uk/bike/mens/pants/gbw-men-geartype-bibs-pants,default,sc.html

Do wyboru do koloru, z tym, że są całe z windstoppera, nie tylko przód.

Lużne rowerowe  z oryginalnym windstopperem tylko z przodu będzie raczej bardzo trudno  -a prawdopodobniej niemożliwe-

znaleźć.

Dopiero teraz doczytałem jeszcze, że mają być luźne z szelkami - takie rzeczy to chyba raczej tylko w Erze, ewentualnie trzeba byłoby

kupić szelki osobno hehe.

http://www.goreapparel.co.uk/bike/mens/pants/gbw-men-geartype-bibs-pants,default,sc.html

Do wyboru do koloru, z tym, że są całe z windstoppera, nie tylko przód.

Lużne rowerowe  z oryginalnym windstopperem tylko z przodu będzie raczej bardzo trudno  -a prawdopodobniej niemożliwe-

znaleźć.

Dopiero teraz doczytałem jeszcze, że mają być luźne z szelkami - takie rzeczy to chyba raczej tylko w Erze, ewentualnie trzeba byłoby

kupić szelki osobno hehe.

Hmmm to dziwne, bo akurat membrana jest przewaznie tylko z przodu;> Problemem jest natomiast to, ze producenci zdaja sie nie pojmowac, ze da sie wyprodukowac spodnie z membrana, ale NIEocieplane...

P.S. Wszystkie przez Ciebie zaproponowane maja tez wkladki:)

Hmmm to dziwne, bo akurat membrana jest przewaznie tylko z przodu;

P.S. Wszystkie przez Ciebie zaproponowane maja tez wkladki:)

Nie słyszałem o luźnych spodniach rowerowych z  windstoppera (prawdziwego) z membraną tylko z przodu.

Żadne  z zaproponowanych spodni nie mają wkładki.

Również żadne z nich nie są ocieplane.

Nie słyszałem o luźnych spodniach rowerowych z  windstoppera (prawdziwego) z membraną tylko z przodu.

Żadne  z zaproponowanych spodni nie mają wkładki.

Rzeczywiscie, sa bez wkladek. No nie, nie sa ocieplane, ale jak juz wiemy, nie maja szelek.

Rowerowe spodnie z membraną windstopper z ociepleniem i do tego takim, które można wypruć? Dziwne: w każdej porządnej rowerowej rzeczy (mam na myśli kurtki) 

z windstoppera ocieplenie jest tak zespolone z membraną, że o żadnym "wypruciu" nie ma mowy.

Pewnie masz racje... No to kicha... Spodnie, o ktorych mowie, to oczywiscie uzywka, stad dobra cena. A Gore Bike Wear, tak jak sie spodziewalem, absurdalnie drogi. 645 PLN wedlug sredniego kursu, do tego koszty dostawy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...