lenoxs Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 Mam kierkę Truvativ Risebar (link) i chciałem kupić mostek truvativ HUSSEFELT (link). Średnica mocowania przy kierownicy jest mniejsza niż przy mostku. Czy pomimo to będzie pasować do siebe ten komplet??
bendus Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 Nie będzie pasowało. Potrzebujesz mostka ze średnicą mocowania kierownicy 25.4mm. Ewentualnie poszukaj redukcji z 31.8mm na 25.4. Nie wiem czy takie coś można kupić oddzielnie (czasami dodają do mostków), ale spróbuj popytać w sklepach rowerowych.
Kywak Napisano 25 Maja 2006 Napisano 25 Maja 2006 redukcje mozna kupic bez problemu, ale po co to robic, po prostu albo kup jakis mostek na 25,4 albo kiere na 31,8 .
lenoxs Napisano 3 Czerwca 2006 Autor Napisano 3 Czerwca 2006 to podaj mi link do tego reduktora bo szukałem już prawie wszędzie i nigdzie nie ma.
Ogór Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 kup taki zestaw ktory bedzie do siebie pasowal a nie jakies reduktory itp ....
bendus Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Redukcja jest do kupienia np. TUTAJ, ale rzeczywiście, czy nie lepiej kupić po prostu kierę na 31.8mm? Wybór jest bardzo duży.
lenoxs Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Napisano 4 Czerwca 2006 kierke już mam dawno kupioną 25,4 można by było zrobić taką tuleję samemu? Czy kierka tak samo dobrze by się trzymała i nie bdkręcała. Wiecie moze z czego takie coś by można zrobić??
Mod Team Odi Napisano 5 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2006 Kompletnie nie rozumiem dlaczego niektórzy lubią sobie tak życie utrudniać. Jak składasz nowy rower to kup wszystkie części tak żeby pasowały, a nie robisz na odpierdziel i kombinujesz z reduktorami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.