Gość Wojtek Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 Witam Zaliczyłem dziś upadek z roweru i skutkiem tego jest wyrwany przewód z licznika jak mam to połączyć. 1- czerwony przewód i 1- czarny przewód Jak mam to podłączyć obojetnie gdzie ? tzn np. czerwony na prawo a czarny na lewo?? zlutować i ok ?? proszę o pomoc.
rzezniol Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 Obojetnie jak przylutujesz ... Czujnik to kontaktron czyli zwykły styk ... Pozdro Klepnięte mobilnie z Żelka
Gość wojtek Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 Obojetnie jak przylutujesz ... Czujnik to kontaktron czyli zwykły styk ... Pozdro Klepnięte mobilnie z Żelka czyli nieważnie czy + czy - na prawo czy lewo.
rzezniol Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Styk z zasady nie ma "plusa" i "minusa" Łączysz dowolnie . Pozdro
Pytanie
Gość Wojtek
Witam
Zaliczyłem dziś upadek z roweru i skutkiem tego jest wyrwany przewód z licznika jak mam to połączyć.
1- czerwony przewód i 1- czarny przewód
Jak mam to podłączyć obojetnie gdzie ? tzn np. czerwony na prawo a czarny na lewo?? zlutować i ok ??
proszę o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.