lalala Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 witam, interesuje mnie korba http://www.jensonusa.com/Cranksets/Race-Face-Turbine-3X10-Crankset?cs=Grey czy ta korba podejdzie do ramy w ktorej jest hallowtec2? jezeli nie to w jakim systemie korby race face mam szukac jezeli obecnie mam shimanowskiego hallowteca , x type?
Mod Team Puklus Napisano 22 Września 2013 Mod Team Napisano 22 Września 2013 Comes with all new Turbine BB; fits 68/73mm shells Cytat ze strony znaczy będzie pasować.
Mod Team durnykot Napisano 22 Września 2013 Mod Team Napisano 22 Września 2013 obecnie mam shimanowskiego hallowtecaJakiś nowy system? Bo nie słyszałem. Korby RF w sytemie X-Type są kompatybilne z suportami Shimano Hollowtech II, poza tym wszystkie nowe korby RF mają w zestawie pakiet suportowy.
lalala Napisano 29 Września 2013 Autor Napisano 29 Września 2013 dzieki za odpowiedzi, ale przy tej korbie nie widze zeby bylo napisane 'x type' , dokladniej chodzi mi o to czy suport bedzie na gwint czy na wcisk
tobo Napisano 29 Września 2013 Napisano 29 Września 2013 Comes with all new Turbine BB; fits 68/73mm shells W zestawie nowy suport o tej samej nazwie, pasuje do muf 68/73 - taki rozmiar mają mufy z gwintem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.