Thrud Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 czesc czy mozna trafic podrobke nokiana jesli tak to po czym to rozpoznac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Thrud: przeczytaj ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była nieprawidłowo sformułowana. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czesc czy mozna trafic podrobke nokiana jesli tak to po czym to rozpoznac?? a po co ci podrobki ? i jakto trafic ? nie rozumiem troche twojego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Chce wiedziec jak wygladaja zeby kupic oryginal - chyba logiczne . jako OT O nokianach podrabianych nie slyszalem ale wierze ze takie tez mozna trafic. Wiem ze podrabiaja panaracery - sa wersje japonskie ( oryginalne ) i chinskie. Roznia sie drukiem w nazwie na oponie. Poza tym jak trzyma sie jedna i druga w rece to czuc ze sa wykonane z innej gumy - plus chinska jest jakby mniej dokladnie zrobiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 aaa no chyba ze tak ja mam nokiana i mysle ze dobry jest bo jak podrobka to sie zalame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.