Gooral661 Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Witam. Z przykrością zawiązuję ten temat, ale dnia 20.09.2013 skradziono rower na czarnej ramie NS Bikes Society z krwiście czerwonym Suntourem Epicon. Rower bardzo charakterystyczny. Czerwona kiera ns terra, białe pedały spd, czarne koła. Znaki szczególne: Obity zacisk od podsiodłówki na końcu dźwigni Małe ryski na ramie ponad mocowaniem bidonu, Osłona Lizard Skins pod łańcuchem, bądź ślady taśmy po osłonie plastikowej Mocno porysowana kierownica na logo i liściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gooral661 Napisano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2013 ROWER ODZYSKANY Najciemniej pod latarnią i koleś na moim rowerze podjechał do nas do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 2 Października 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Tak nawiasem w jakich okolicznościach rower zginął, czym bym zabezpieczony? Jak załatwiłeś sprawę kiedy rower znalazł się pod sklepem? Może przyda się innym na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszczep Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 ROWER ODZYSKANY Najciemniej pod latarnią i koleś na moim rowerze podjechał do nas do sklepu. No proszę jaki fart! A ja już kolejny tydzień przeszukuję googla, chociaż coraz bardziej skłaniam się ku opcji że mój były poszedł na giełdę Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ROWER ODZYSKANY Najciemniej pod latarnią i koleś na moim rowerze podjechał do nas do sklepu. Mógłbyś podać więcej szczegółów ,mi też 21 września z Bronowic ukradli Authora classica. Daj znać gdzie był twój rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi