dominikmani Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Siemka , chciałem się waz spytać jakie części sobie kupić do roweru żeby lepiej latać na kółku ? ? ? . Więc mam rower KROSS SIGN DS , nic w nim nie było wymieniane koła tylko i v-brakei , mam do wydania 1000 zł i chce tą kasę przeznaczyć do roweru , chce lepiej śmigać na jednym kole dzienki za pomoc .
dovectra Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 za długie zdanie. Nie bardzo wiem, czy dobrze rozumiem. Chcesz monocykl?
darty24 Napisano 20 Września 2013 Napisano 20 Września 2013 Na jednym kole to można skakać a żeby latać to musisz mieć dwa skrzydła czyli dwa koła...
Tofi Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Też właśnie to tak odbieram. Nie rozumiem jak można lepiej śmigać na jednym kole. Odrazu nasuwa mi się stwierdzenie "zmienię rower na taki z iększymi kołami, to szybciej bede jedził". Prawda jest taka, że liczą się umiejętności rowerzysty, a nie rower. Może za te 1000 zł powinieneś sobie jakiegoś BMX sprawić. Sztywna rama, mniejsze i zwrotniejsze kółka, wysoki uchwyt kierownicy. Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.