Skocz do zawartości

[Strony internetowe] Nowa stronka o rowerach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, ekipa którą spotkałem w czerwcu na Rychlebskich ścieżkach ruszyła ze swoją stronką, myślałem że może będziecie zainteresowani.

Na razie się rozkręcają z tego co widzę więc jeszcze nie ma za duzo stuffu, ale jest np. opis Rychlebów ze zdjęciami i Singltreka też. W każdym razie polecam bo wyglada fajnie.

www.bikeordie.pl

Tu link to relacji z rychlebskich ścieżek http://bikeordie.pl/public/articles/item/id/37

Napisano

2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora.

No właśnie graficznie mają super to zrobione, widać że jest potencjał na coś fajnego. Zobaczymy co będzie dalej.

Napisano

Cześć.

Strona jest w tej chwili na samym początku swojej drogi i już zaobserwowaliśmy spore zainteresowanie. Oczywiście planujemy ją rozwijać, tematyka którą sobie obraliśmy jest dość szeroka, nie ograniczamy się tylko do wypraw, będzie sporo o parkach MTB, o rowerach w przestrzeni miejskiej, jesteśmy też w trakcie kręcenia video +  za parę tygodni opublikujemy video z Singltreka i Rychlebskich ścieżek.

Plany są ambitne :)  Zapraszam wszystkich do regularnego odwiedzania, chętnie także przyjmiemy ewentualne uwagi co do funkcjonalności i zawartości serwisu.

Pozdrawiam

Robert

www.bikeordie.pl

Napisano

Posta napisał mój sublokator, którego poznaliśmy w Czechach i z którym dzielimy mieszkanie, Dzis mi powiedział. Nie traktuję tego zbytnio jako reklamy bo cały ruch, który mamy w tej chwili pochodzi z facebooka.

Tutaj się nie udzielam, wrzuciłem raz tylko video z "Superflowa", temat został natychmiast zamknięty a ja zostałem zrugany przez modów że tu juz wszystko jest i wystarczy poszukać, plus link do tematu w którym userzy nie byli nawet pewni ile km tras jest w Rychlebskich. U nas te informacje są i chętnie bym sie nimi podzielił, gdyby admini spuścili trochę z tonu.

Poza tym nawet gdybym sam napisał takiego posta to naprawdę by się stało coś tak poważnego że aż czułes potrzebe żeby o tym napisać ? :)

Byłoby to trochę żałosne ale nie zachowujmy sie jakby to była zbrodnia jakaś. Jeśli chcecie możecie usunąć temat, tak jak mówiłem obronimy się bez tego typu zagrań.

• Mod Team
Napisano

to może zacznijmy od tego, że nikt nie zamierza zamykać Ci ust czy też zamykać tego tematu - nie ma co przyjmować postawy trzylatka który jest obrażony na cały świat bo ktoś śmiał dać mu upomnienie. Przerabialiśmy wiele takich akcji  że ktoś niby przypadkiem poleca jakąś stronkę czy produkt a zupełnie inny ktoś wypowiada się o tym w superlatywach. Widzimy IP i jakimś "dziwnym trafem" jest identyczne... Jaka powinna być w takiej sytuacji reakcja kogoś kto jest od ogarniania na forum? 
Druga sprawa dublowanie tematów - naprawdę jest co czytać, a jeśli dyskusja nie wyczerpała tematu, to zawsze można uzupełnić, dodać coś od siebie.
W kwestii tego tekstu: "Poza tym nawet gdybym sam napisał takiego posta to naprawdę by się stało coś tak poważnego że aż czułes potrzebe żeby o tym napisać ?" To już jest pyskówka - pchasz się w gips, jak mawiają moi podopieczni i ugryź się następnym razem w język!

W kwestii tego że obronicie się sami - kibicuję Wam, ba, chętnie bym się z Wami wybrał na jakiś wypad.

Napisano

"nie ma co przyjmować postawy trzylatka", "To już jest pyskówka - pchasz się w gips, jak mawiają moi podopieczni i ugryź się następnym razem w język!".

Nie wiem co Ci na to odpowiedzieć. Generalnie chodzi mi o to, że nie jestem fanem nadgorliwości moderatorów. Nie wiem czemu miała służyć Twoja wypowiedź, wymienione powyżej cytaty podpowiadają mi że nie chodziło tu raczej o kulturalne przedstawienie swoich kontrargumentów.

W każdym razie na następny rok planujemy wycieczki na Słowenię i do Norwegii, chcemy jeszcze  zrobić materiały z innych parków rowerowych, m.in. w Walii. Jak to wszystko wyjdzie to się okaże.

• Mod Team
Napisano

że nie jestem fanem nadgorliwości moderatorów. Nie wiem czemu miała służyć Twoja wypowiedź

Może i nasi porządkowi są nadgorliwy, ale nie wiem czy zauważyłeś to największe i najbardziej pokładane, przejrzyste forum rowerowe ;) I nawet ogólnie bardzo przejrzyste, choć pewnie znajdą sie i lepsze. 

Jak by "nam" sie nie chciało to by tu był cyrk na kółkach :P

Napisano

Dokładnie, w takim razie czekam na ewentualne uwagi i sugestie co do tego, o czym chcielibyście czytać na naszej stronie. Pozdrawiam :)

No to kłótni koniec i debaty na temat strony ciąg dalszy :P

Napisano

Chciałem podjechać do Coed-y-Brenin w ciągu najbliższego miesiąca, max do połowy listopada, jeszcze nie wiem czy na pewno wyjdzie ale taki jest plan :)

A jeśli nie to początek sezonu...

W takim razie ja czekam na jak obszerniejszą relację z przyszłorocznej Norwegii. :)

BTW. Kiedy się wybieracie do BikePark'u w Walii?

Napisano

No mnie artykuły zmotywowały żeby planować już na przyszły rok wypady do Czech ;) a co do Norwegii to chciałem tam jechać / płynąc niezależnie ale z bikiem to już w ogóle byłoby super... czekam z niecierpliwością na relacje.

Napisano

Właśnie po to to robimy :) po drodze do relacji z Norwegii będzie jeszcze trochę ciekawych rzeczy więc zaglądaj regularnie żeby nic nie przegapić ;)

No mnie artykuły zmotywowały żeby planować już na przyszły rok wypady do Czech ;) a co do Norwegii to chciałem tam jechać / płynąc niezależnie ale z bikiem to już w ogóle byłoby super... czekam z niecierpliwością na relacje.

Napisano · Ukryte przez durnykot, 3 Października 2013 - off top
Ukryte przez durnykot, 3 Października 2013 - off top

U nas te informacje są i chętnie bym sie nimi podzielił, gdyby admini spuścili trochę z tonu.

Poza tym nawet gdybym sam napisał takiego posta to naprawdę by się stało coś tak poważnego że aż czułes potrzebe żeby o tym napisać ? :)

Byłoby to trochę żałosne ale nie zachowujmy sie jakby to była zbrodnia jakaś. Jeśli chcecie możecie usunąć temat, tak jak mówiłem obronimy się bez tego typu zagrań.

właśnie że by się stało... bo netykieta itede to pies? ... pojęcie SPAMu i reakcja moderacji to wg ciebie też "tego typu zagranie"? ... zaraz jakiego typu?

... marne? żałosne? ... jak określić Twoją reakcję ... zaraz ... gdzieś było:

to może zacznijmy od tego, że nikt nie zamierza zamykać Ci ust czy też zamykać tego tematu - nie ma co przyjmować postawy trzylatka który jest obrażony na cały świat bo ktoś śmiał dać mu upomnienie. Przerabialiśmy wiele takich akcji  że ktoś niby przypadkiem poleca jakąś stronkę czy produkt a zupełnie inny ktoś wypowiada się o tym w superlatywach. Widzimy IP i jakimś "dziwnym trafem" jest identyczne... Jaka powinna być w takiej sytuacji reakcja kogoś kto jest od ogarniania na forum? 

BINGO! - reakcja prawidłowa, a huligani/trolle/kibole ~policji nie lubią, ot co :starwars:   ;----)

by&*ly?@#!fu§yzd*@yss!

//na marginesie stronka OK :icon_exclaim:

Napisano · Ukryte przez durnykot, 3 Października 2013 - off top
Ukryte przez durnykot, 3 Października 2013 - off top

Wydawało mi się, że temat już zakończony, jedyne co mogę wyprostować: pisząc "bez tego typu zagrań" miałem na myśli zarzucaną mi kryptoreklamę.

Skoro już używasz netykiety jako argumentu to warto by było zadbać o to, żeby była obecna również w Twoim poście. Dużo przyjemniej by się dyskutowało, gdybyś się wypowiedział w mniej agresywnym tonie i darował sobie określenia typu huligani i trolle wobec osób, o których niewiele wiesz. Z mojej strony to tyle, nie mam zamiaru kontynuować tej dyskusji.

Więcej skorzystam na konstruktywnej krytyce strony... Ty też, jeśli masz zamiar ją odwiedzać :)

właśnie że by się stało... bo netykieta itede to pies? ... pojęcie SPAMu i reakcja moderacji to wg ciebie też "tego typu zagranie"? ... zaraz jakiego typu?

... marne? żałosne? ... jak określić Twoją reakcję ... zaraz ... gdzieś było:

BINGO! - reakcja prawidłowa, a huligani/trolle/kibole ~policji nie lubią, ot co :starwars:   ;----)

by&*ly?@#!fu§yzd*@yss!

//na marginesie stronka OK :icon_exclaim:

• Mod Team
Napisano

@BikeOrDie

Nie cytuj całych postów i w ogóle nie cytuj, jak odpowiadasz bezpośrednio na poprzedniego posta, bo moderacja tego forum też nie lubi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...