Mackie Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Dzień dobry,Jak w temacie. Mam problem z obręczami accent roadrunner (622 x 13). Założyłem na nie opony 700 x 25C. Miały takie pasować, a nie pasują... Robi się taki "bąbel" w jednym miejscu.Proszę o pomoc, jeśli mógłby mi ktoś wyjaśnić czemu tak sie dzieje i jakie opony powinienem założyć
Mod Team michuuu Napisano 19 Września 2013 Mod Team Napisano 19 Września 2013 A dobrze ułożyłeś oponę na feldze?
Mackie Napisano 19 Września 2013 Autor Napisano 19 Września 2013 A dobrze ułożyłeś oponę na feldze? Raczej tak.
Mod Team michuuu Napisano 20 Września 2013 Mod Team Napisano 20 Września 2013 Jedna jest nie teges czy obie?
Mackie Napisano 20 Września 2013 Autor Napisano 20 Września 2013 Drugiej jeszcze nie mogę sprawdzić, bo nie przyszła jeszcze. Na razie na przedzie jest jakas stara obręcz i na niej opona się porządnie trzyma. Na tym accent roadrunner jest problem... Na innej oponie bąbel zrobił się przy wentylu, a na nowej jakby naprzeciw wentyla. Ta nowa opona jest firmy Kenda.
Mackie Napisano 29 Października 2013 Autor Napisano 29 Października 2013 Po którymś z kolei założeniu opony problem przestał występować, więc to chyba wina mojego nieuctwa i nieumiejętności, a nie opon czy obręczy. Także problem chyba się rozwiązał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.