ice81 Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Witajcie, od jakiegoś czasu startuję na zawodach typu XC, obecny rower to Corratec Super Bow WC Team 26" generalnie jestem zadowolny z rowery lecz ma on już swoje lata i zastanawiam się na wymianą ramy na coś nowszego w ofercie od zaprzyjaźnionego sklepu otrzymałbym ramę Meridy o.nine pro 1000d w bardzo dobrej cenie, gemetria różni się trochę od Corrateca ale wydaje mi się że było ona dla mnie trochę za krótka często na ostrych nawrotach dochodziło do kontaktu kolano/łokieć co parę razy kończyło się na ziemi oraz częste podrywanie przedniego kołą na mocniejszych podjazdach oczywiscie mogę się tu mylić że byłą to wina ramy a nie moja, rama meridy jest trochę dłuższa czy będzie ona lepsza ? czy może ktoś poleci całkiem coś inne ? generalnie nie zależy mi na wyglądzie nazwie wygodzie ma być zwrotna i szybka z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam
Michauuu Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 w razie zmiany rmy Będziesz sprzedawać aktualną? jesli tak to proszę o podanie ceny,rozmiaru i o fotki na onix782@gmail.com
ice81 Napisano 19 Września 2013 Autor Napisano 19 Września 2013 w razie zmiany rmy Będziesz sprzedawać aktualną? jesli tak to proszę o podanie ceny,rozmiaru i o fotki na onix782@gmail.com tak, choć przy tych cenach teraz możliwe że kupię inny rower a ten w całości pójdzie na sprzedaż, ale czekam na info czy ktoś pomoże z wyborem ramy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.