Skocz do zawartości

[zacisk]Śruba zaciskająca linkę - gdzie dostać?

wojszat95

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Testowałem dzisiaj amortyzator , i podniecony pierwszą jazdą, nie zrobiłem przedniego hamulca (przejażdżka po osiedlu więc nie miało to sensu).Zapomniałem dokręcić śrubki zaciskającej linkę , była tylko lekko wkręcona.I wypadła  :verymad:  podczas jazdy.Nie znalazłem jej.I mam teraz pytanie, gdzie coś takiego można dostać? Będzie pasować zapewne od każdego innego hamulca mechanicznego, ale gdzie można to kupić? W internecie nic nie znalazłem, wpisując frazy typu śruba zaciskająca linkę.Proszę o pomoc.Na fotce do której link poniżej zaznaczyłem o którą śrubkę chodzi.

http://imageshack.us/photo/my-images/6/jgbx.jpg/

Wiem chyba o co Ci chodziło, ale tam jest bodajże śruba tzn. śruba bez łebka z gwintem wklejona od strony drugiej jak zwykle patrzysz na przerzutkę, a ruchoma(nakładana) jest tylko nakrętka i ta blaszka.

Chyba, że wykombinować coś takiego:Dać blaszkę od tego zestawiku od przerzutki, i kupić normalną śrubę imbus 5 :) Ale jak ktoś by miał jakiś pomysł proszę pisać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...