XernogBIKE Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam !! Stoję przed takim problemem a mianowicie ostatnio kupiłem Northwave spart sbs i w sklapie było wszystko ok gdy przymieżałem roamie 42 innych nie przymieżałem bo stwierdziłem ze te są idealne na moją stope .... no i tu zaczynają się schodki bo gdy pod biegam pod jakaś stromą górke to ucieka mi pięta z buta po prostu nie trzyma stopy przy chodzeniu tak nie mam tylko przy pod bieganiu pid strony szczyt w palcach jest wszsytko ok nawet ostatni myślałem ze wziałem z małe bo mnie uciskało w małego placa ale to była chyba kwestia tego ze mi nogi spuchły po pierwszej jeżdzie na spd zeepy mam zaciśnięten na maksa + 1 cm wiecej wystają szczupła stopa ale ta pięta czasem bywa irytująca ;/ wieć powiedzcie czy to tak ma być bo but jest sztywny czy moze coś jest nie tak ;( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OrzelPiotr Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Nie da się tego czytać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2013 NIe wiem czego ? dlamnie jest wszystko jasne to co tu jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2013 No właśnie - dla Ciebie. Niechlujstwo w pisaniu to również brak kultury. A do tematu, jeżeli na długość dobre to wybrałeś zły model dla Twojej stopy. But musi trzymać stopę nawet jak przy palcach jest trochę luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 NIe wiem czego ? dlamnie jest wszystko jasne to co tu jest napisane Ukazałeś swój problem w jednym zdaniu... szkoda że to zdanie ma ponad 130 wyrazów, zero przecinków i błędy (nic Ci nie podkreśliło na czerwono?). Stopa w bucie powinna być sztywna i całą powierzchnią stykać się z obuwiem, od palców (na palcach lekki luzik moze byc, spd są sztywne) aż po piętę. Nie może latać jak żyd po pustym sklepie, ani tez nie może być za mocno ściśnięta bo będzie drętwieć. Jeżeli na długość kupiłeś dobre, to może rzeczywiście wina leży po stronie modelu i złego dopasowania, bo co innego? W sumie jak Ci pięta wylatuje to tak jak by były za duże, ale twierdzisz że są okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XernogBIKE Napisano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Przepraszam za nie zbyt estetyczne przedstawienie tematu ale pisze na smartphonnie ale to mnie nie usprawiedliwie ... wracająć do tematu stopa mi nie wypada ani nic tylko , czuć lekkie ruch stopy ... góra dół tak +/- 1 cm to i w ta nie lata mi jak zyd czy coś po prostu czuć ze chodzi but na stopie ale na długośc jest idealne i na szerokośc w stopie .... wiec nie wiem moze , może być tak ze stopa troche ma miejsca .... czy to w czymś przeszkadza .... czy są tego jakieś negatywne skutki w jezdzie ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizuu Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dotnij twardą tekturę albo znajdź jakąś inną wkładkę o tym samym rozmiarze i włóż ją pod oryginalną wkładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.