mrosporek Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam. Nie mogę znaleźć albo źle szukam tras w pobliżu Opola a dokładnie chodzi mi o jezioro Turawa i lasy okoliczne. Czy ktoś posiada jakieś fajne trasy ? Może być asfalt lecz bardziej preferuje teren. W Opolu byłem raz i to nie rowerem więc okolicy nie znam w ogóle a słyszałem ze fajnie tam jest. Trasa koło 60km fajnie jakby były zdjęcia też jakieś. Jechałbym pociągiem do Opola. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Zajrzyj tutaj http://www.southbike.pl/index.php?id=248&id2=1 Oprócz tej trasy jest jeszcze kilka z okolic Opola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dzięki super strona. Jakby ktoś miał więcej tego typu linków do takich stron ze Śląskiego lub Opolskiego to podsyłajcie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.