Skocz do zawartości

[sklepy] Good Sport – Wasze opinie

bodziowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym poznać Wasze opinie nt. sklepów rowerowych Good Sport, które znajdują się w Andrychowie oraz Oświęcimiu. Czy znacie taki sklep? Kupowaliście tam już kiedyś? Jak oceniacie obsługę, serwis, działanie sklepu internetowego?

Proszę, aby każda odpowiedź, która wyraża Waszą opinię- pozytywną, negatywną bądź neutralną – była uzasadniona, tak by każdy wiedział dlaczego tak sądzicie, najlepiej używając przy tym kolorów,  by temat wyglądał w miarę przeyjrzyście.

O wypowiedzi proszę jedynie klientów sklepu- wypowiedzi wnoszące do tematu jakieś informacje.

Zacznę od siebie. W sklepie w Andrychowie wykonałem serwis w ramach gwarancji po zakupie roweru i jestem zadowolony z naniesionych poprawek jak i z samego zakupu. -moja ocena jest pozytywna

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

byłem w stacjonarnym w Oświęcimiu. Bardzo mały wybór rowerów. Może z 30 sztuk na sklepie. Panowie jacyś też niemrawi. Nie potrafili zaproponowac mi za bardzo nawet z trzech modeli interesujących moją osobę. Wrażenie takie sobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...