bodziowsky Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam, chciałbym poznać Wasze opinie nt. sklepów rowerowych Good Sport, które znajdują się w Andrychowie oraz Oświęcimiu. Czy znacie taki sklep? Kupowaliście tam już kiedyś? Jak oceniacie obsługę, serwis, działanie sklepu internetowego? Proszę, aby każda odpowiedź, która wyraża Waszą opinię- pozytywną, negatywną bądź neutralną – była uzasadniona, tak by każdy wiedział dlaczego tak sądzicie, najlepiej używając przy tym kolorów, by temat wyglądał w miarę przeyjrzyście. O wypowiedzi proszę jedynie klientów sklepu- wypowiedzi wnoszące do tematu jakieś informacje. Zacznę od siebie. W sklepie w Andrychowie wykonałem serwis w ramach gwarancji po zakupie roweru i jestem zadowolony z naniesionych poprawek jak i z samego zakupu. -moja ocena jest pozytywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja miałem przyjemność z powyższym sklepem. Skorzystałem ze sprzedaży wysyłkowej, złego słowa nie mogę powiedzieć (super kontakt oraz szybka wysyłka). Moja ocena również pozytywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 W sklepie stacjonarnym w Oświęcimiu mają ceny o 20-25% wyższe niż w sklepie internetowym, zamówiłem w internetowym z odbiorem w Oświęcimiu i jeszcze musiałem się kłócić o cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beniek27 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Fachowa obsługa klienta to się ceni. Polecam użytkownikom jednośladów mieszkającym blisko Andrychowa. Pozdrawiam beniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trombel Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 byłem w stacjonarnym w Oświęcimiu. Bardzo mały wybór rowerów. Może z 30 sztuk na sklepie. Panowie jacyś też niemrawi. Nie potrafili zaproponowac mi za bardzo nawet z trzech modeli interesujących moją osobę. Wrażenie takie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.