martinco Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Hey! Swojego czasu kupiłem do testów plecak rowerowy Lidl. Niestety w odróżnieniu od paru innych szpejów rowerowych z tej sieci plecak okazał sie porażką. Pęknięta sprzączka pasa biodrowego, rozwalony zamek kieszonki, a co najgorsze łuszcząca się gumowana powłoka (od wewnętrznej strony plecaka) I to wszystko podczas trzech-czterech lajtowych wyjazdów rowerowych...Czy ktos ma jakieś doświadczenia z tymi plecakami, czy tylko ja trafiłem na kiepski egzemplarz ?
terry Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Mówisz o tym 30L czy tym "biegowym" (6L?) co był jakieś 2 tygodnie później?Ten duży to już w rękach wydawał się, że szmelc. Z kolei ten biegowy, za tę cenę wydaje się całkiem w porządku (poza tym, że jest raczej kanciasty i średnio ładny). Kupiłem dla siebie i kolegi. Kolega już w nim biegał i bardzo zadowolony.
zoomek Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Użycie wyszukiwarki na forum boli? Jest długi, dwuczęściowy już wątek o akcesoriach rowerowych i odzieży z Lidla oraz innych marketów. Tam znajdziecie opienie o plecakach, koszulkach, kaskach i reszcie... http://www.forumrowerowe.org/topic/143428-dyskonty-lidl-biedronka-aldi-etc-oferta-rowerowa-2013-cz2-bez-spamu-prosz%C4%99/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.