migdalek73 Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam wszystkich. Mam pytanie, co sądzicie na temat przerzutek marki gilong (18biegów). Jest to oferta supermarketowa. Nie jestem pewny jaka jest trwałość takich przerzutek. Proszę o pomoc. Pozdrawiam migdałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 nie da sie czegos takiego kupic chyba ? a skoro to z marketu to raczej nie jest przezutka tylko badziewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 http://motosklep.net.pl/?str=prod&id=40 kupic sie da . Cena dyktuje jakość-tak podejrzewam ;]. Njaprawdopodobniej nikt z forum na niej nie jezdzil[a jezeli juz to niewielu]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 migdalek73: zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była nieprawidłowa. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja widziałem je w Tesco chyba za ok 7zł . były też przednie za ~5zł. Chyba nie ma tu co komentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A nei wie ktoś czy one działają w systemie 1:1 czy 1:2?? Bo mój kumpel ma taką ,ale chce ją wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Podejrzewam, że 1:2 (jak Shimano)... Chociaż to równie dobrze przy tej jakości wykonania może być 1:1,75 A tak na serio to muszę naprawić rower kuzynki młodocianej wielce i kto wie, czy sam do marketu nie bryknę i czegoś podobnego nie kupię. Dzieciak rzuca rowerem na prawo i lewo, łamie przerzutki i aż żal wydać więcej niż 20zł na jakąkolwiek część dla niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twardy Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam, tu chyba nasąpił błąd w pisowni bo zamiast Q powinno być H i to wyjaśnia jaka jest jakość tej przerzutki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onio Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 to cudo jest montowane w makrach z praktikera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.