nemo2009 Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Dostałem w prezencie plecak Kellys,taki: http://www.kellysbike.com/PL/akcesoria/akcesoria-i-komponenty/plecaki/sprint-silver/silver#.Ujf7e9IvWN8 Plecak bardzo ładny,ale jedna rzecz nie podoba mi się w nim,a mianowicie zapięcie tzw. piersiowe.U mnie jest na wysokości szyi,dosłownie na gardle. Ma ktoś taki plecak? Da się coś z tym zrobić? Można nie zapinać...... Kupiłem ostatnio plecak rowerowy w Lidlu,jest całkiem niezły,zapięcie piersiowe,jest tam,gdzie powinno być,na piersiach.
lyndowss Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Chyba musisz podciągnąć te ramiona tak, żeby plecak był przy plecach, a nie na czterech literach. Czy wtedy też ten problem występuje?
martinco Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Ściagnij paski tak aby pas barkowy był we właściwej pozycji. Nie widac na zdjęciu - ale niektóre plecaki maja regulacje wysokości pasa barkowego - można go wtedy nieco przesunąć w dół
nemo2009 Napisano 17 Września 2013 Autor Napisano 17 Września 2013 Niestety wszelkie regulacje niewiele wniosły Plecak ma bardzo krótkie szelki.Ten od Lidla ma szelki znacznie dłuższe. Cóż,plecakiem Kellysa zainteresował się mój syn i po problemie. Dzięki za odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.