lesieque Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Witam, mam do Was pytanie. Nie posiadam jeszcze trenazera, ale nie mam zamiaru odpuszczac treningów na świeżym powietrzu. Dlatego poszukuję w miarę taniego ale i wygodnego bidonu, który mógłby trzymać temperaturę. Chyba, ze macie jakies domowe sposoby na przechowywanie wody w czasie jazdy. Niestety podczas 3h treningu na szosie gdzie wieje między polami i dodatkowo temperatura odczuwalna zbliża sie niebezpiecznie do 10stopni jak nie mniej woda lekko mówiąc nie nadaje sie do picia. Mi osobiście to przeszkadza, a moje gardło złabo znosi zimne napoje w czasie wysiłku jakim jest rower.Z gory dzieki za odpowiedzi
kontooo2 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Miałem Ci polecić camelbak podium chill bo takiego uzywam ale on wytrzyma max 70 min. Jezeli az na 3h to http://allegro.pl/bidon-termiczny-termos-elite-deboyo-12h-500ml-stal-i3403516900.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.