sokol06 Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A da sie tam ustawić pośrednie wartośći blokady? Jeśli tak, możesz pokombinować z jakimś thumbshifterem. Ja sie przymierzam, żeby coś takiego sobie zapodać do towera i mieć zdalną regulacje platformy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remlik Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Tak, można ustawiać wartości pośrednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 hej, wiecie moze czy mozna wymienic zwyklego xcr 29 ze sterowka 1,18 cala na takiego taperd http://sklep.eurobike.pl/index.php/produkt/amortyzator-sr-suntour-xcr-air-rl-disc-taper-bialy-29. jakas przejsciowka , nowe stery czy cos ? pozdrawiam, zbyszek. ps, glowka ramy jest pod 1,18''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jeżeli rama nie jest pod stery tapered 1.5"-1.1/8" to nic z tym nie zrobisz.Do ramy na stery 1.1/8" tylko i wyłacznie takie sterówki.Do ramy z główką/sterami tapered po zastosowaniu przejsciówki możesz korzystać z tapered (1.5"-1.1/8") jak i z 1.1/8" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 szkoda. fajny ten xcr air i tani... dzieki za informacje. pochwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Czy Raidon 2014 ma jakąś konkurencję w swojej kategorii cenowej? Mowa o nowych widłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemas79 Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ja zapytać bym chciał, czy XC32 TK ze sprężyną za 550 zł ma jakąkolwiek konkurencje? W rowerze który kupię jest XCM więc sztywny widelec będzie krokiem do przodu. XC30 można dostać i za 450 zł a uzbieranie na lepszy wideł zajmie mi rok. ja mam rock shox xc 32 solo air waga 2035 g.i jest spoko,waże 100 kg i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isono Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jest możliwość do ramy ze sterami pół-zintegrowanymi 1 1/8 zamontowania widelca z rurą taper. Wystarczy że dolne stery będą miały miskę zewnętrzną http://store.canecreek.com/p/40-ec44-40-bottom-assembly/headsets_40-series_external-cup?pp=25 przykład dolnej miski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.