radena Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 To ja się pochwalę - pierwszą w życiu wyprawą z sakwami (no i jedną z pierwszych w życiu wycieczek rowerowych w ogóle ). Relacja wprawdzie nie mojego autorstwa, a współtowarzysza podróży, ale chyba mogę sobie pozwolić na podlinkowanie opisu. Sama wycieczka fantastyczna. Wrażenia i wspomnienia jeszcze lepsze http://cykloid.pl/relacje/relacje-z-wypraw/trasa-rowerowa-wzdluz-laby.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Duże brawa, skoro to naprawdę pierwsza poważna. Rozumiem, że towarzysz wyprawy bardziej doświadczony Za to jednego zrozumieć nie mogę - jak można się w Pradze..upić winem!?!? :) Sam zarówno Pragę jak i same Czechy wspominam bardziej przez dno kufla (naturalnie, ze względu na rowery - w ilościach śladowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radena Napisano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ano można, można Czesi robią świetne wina - zapewniam... choć akurat opis tego pamiętnego poranka jest nieco podkolorowany - w końcu to ja zachowałam na tyle rozsądku by, faktycznie, znacznie bardziej doświadczonego kolegę, nocą, bezpiecznie odprowadzić do pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Świetna relacja! dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.