Webster Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 Cześć Mam takie pytanie... Dlaczego nie działa mój avatar. Zaaktualizowałem avatar odpowiedniej wielkości i nie ma go :/ wysłałem ze swojego komputera... oooo chyba nie ten dział, ale nie wiedziałem gdzie napisać...
GZA20 Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 Cześć Mam takie pytanie... Dlaczego nie działa mój avatar. Zaaktualizowałem avatar odpowiedniej wielkości i nie ma go :/ wysłałem ze swojego komputera... oooo chyba nie ten dział, ale nie wiedziałem gdzie napisać... Jak ślesz ze swojego kompa nie może przekraczać określonego rozmiaru pliku. No i musisz go przerobić na format 100x100
Mały Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 No i musisz go przerobić na format 100x100 Z tego co wiem, to teraz może mieć max. 90x90.
cann Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 oki jest klopot niesamowity z moim avtarkiem :!!: u mojej dziewczyny wyswietla sie inny a mianowicie taka zielona twarz (czyli stray ktory chcialem zmienic) :!!: a u mnie w domu wyswietla sie jeszcze inny - ja na rowerze zdjecie edytowane w photoshop(taki jak powinnien) :!!: powiedzcie mi jaki Wy widzicie avatar i moze ktos wie co jest nie tak :!!:
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2006 Ja widze rowerzyste na biku - wszystko utrzymane w niebieskim kolorku.
cann Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 a to dobrze ze jest taki avatarek ale i tak dalej nie moge dojsc dlaczego u mojej dziwczyny wyswietla inny avatarek :!!:
cann Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 mozna by powiedziec ze kasowalem caly system, wymana systemu bez formatu ale wszystkie prog. instalowalem od nowa w tym np.firefox :!!: a wiec cache firefoxa byl pusty :!!: chyba "format c:"
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2006 wymana systemu bez formatu wg mnie to kiepski pomysl no ale najwazniejsze ze avatar dziala jak potrzeba
cann Napisano 8 Czerwca 2006 Napisano 8 Czerwca 2006 Lookas moze to i kiepski pomysl ale nie majac sterownikow nie moglem zrobic inaczej :!!: a ze sciagnieciem sterownikow do IBM ThinkPad jest maly klopot :!!: ale wlasnie wazne ze dziala :!!:
MirRob Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 Witam! Miałem mały problem z rejestracją. Wiem, że to nie ten temat, ale Tamten jest zamknięty, jak 90% tematów w tym dziale. "Trochę" dużo. Widziałem to Forum po x 1-wszy i nie wiedziałem, że rejestracja jest zasłonięta przez reklamę. Dopiero po zablokowaniu obrazków ukazała się rejestracja. Za to nie było widać wielu składników Forum. Może zmniejszylibyście tę reklamę, albo dali ją w innym miejscu, bo dla nowych użytkowników jest to naprawdę uciążliwe i deprymujące. Pozdrawiam!
qla Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 mam maly problem.. otóz, avatar mój staje sie bardzo malutki.... mimo iż nawet ustalam jego wartośc na poziomie 90X60 to zostaje zmniejszony do 38x50...o co tu loto ?
qla Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 nie...raczej nie....limit na avatar jet 500kB....a moj zajmuje ok 16kB ;] po za tym mam włączone cos tam co samo dopasowuje rozmiar avatara i za cholere nie wime gdzie i jak to wyłączyć ;/
qla Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 A dlaczego jesli mozna wiedziec? To troche nie fair, ze starzy (ja też jestem starym uzytownikiem forum...zachciało mi sie zmienić avatar;]) maja duże a reszta, nowi i Ci co chcą zmienić, małe...why ?;] ponoć wszytski mrówno ?:
Root Admin Mieciu Napisano 27 Czerwca 2007 Root Admin Napisano 27 Czerwca 2007 a co za róznica, skoro niedługo avatary będą wyłączone?
qla Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 a co za róznica, skoro niedługo avatary będą wyłączone? To tzreba było tak od razu ;] a dlaczego? przeszkadzają czy jak ??
MirRob Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 Witam! Drobny błąd - literówka - w profilach użytkowników. "Pokaż wszystkich znajomych" - jest: "wszytskich". Mój prywatny komunikat się nie wyświetla. Próbowałem kilkanaście razy i nie działa. Jak mam go uruchomić? Pozdrawiam!
QWEY564 Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 To tzreba było tak od razu ;] a dlaczego? przeszkadzają czy jak ?? mam wrażenie że to miał być żart... no chyba że na form zmienia się ustrój...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Czerwca 2007 Root Admin Napisano 28 Czerwca 2007 a jednak udalo sie w inny sposob ograniczyc transfer. Na razie avatary zostają i ustawienia 80x80px i 5kb. pozdro:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.