Skocz do zawartości

Webster

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Mam takie pytanie...

Dlaczego nie działa mój avatar. Zaaktualizowałem avatar odpowiedniej wielkości i nie ma go :/ wysłałem ze swojego komputera...

oooo chyba nie ten dział, ale nie wiedziałem gdzie napisać...

Napisano

Cześć

Mam takie pytanie...

Dlaczego nie działa mój avatar. Zaaktualizowałem avatar odpowiedniej wielkości i nie ma go :/ wysłałem ze swojego komputera...

oooo chyba nie ten dział, ale nie wiedziałem gdzie napisać...

Jak ślesz ze swojego kompa nie może przekraczać określonego rozmiaru pliku. No i musisz go przerobić na format 100x100

• 2 tygodnie później...
Napisano
:) oki jest klopot niesamowity z moim avtarkiem :!!: u mojej dziewczyny wyswietla sie inny a mianowicie taka zielona twarz (czyli stray ktory chcialem zmienic) :!!: a u mnie w domu wyswietla sie jeszcze inny - ja na rowerze zdjecie edytowane w photoshop(taki jak powinnien) :!!: powiedzcie mi jaki Wy widzicie avatar i moze ktos wie co jest nie tak :!!:
Napisano
:) a to dobrze ze jest taki avatarek ale i tak dalej nie moge dojsc dlaczego u mojej dziwczyny wyswietla inny avatarek :!!:
Napisano
:P mozna by powiedziec ze kasowalem caly system, wymana systemu bez formatu ale wszystkie prog. instalowalem od nowa w tym np.firefox :!!: a wiec cache firefoxa byl pusty :!!: chyba "format c:"
Napisano
:P Lookas moze to i kiepski pomysl ale nie majac sterownikow nie moglem zrobic inaczej :!!: a ze sciagnieciem sterownikow do IBM ThinkPad jest maly klopot :!!: ale wlasnie wazne ze dziala :!!:
  • 1 rok później...
Napisano

Witam!

Miałem mały problem z rejestracją. Wiem, że to nie ten temat, ale Tamten jest zamknięty, jak 90% tematów w tym dziale. "Trochę" dużo. Widziałem to Forum po x 1-wszy i nie wiedziałem, że rejestracja jest zasłonięta przez reklamę. Dopiero po zablokowaniu obrazków ukazała się rejestracja. Za to nie było widać wielu składników Forum. Może zmniejszylibyście tę reklamę, albo dali ją w innym miejscu, bo dla nowych użytkowników jest to naprawdę uciążliwe i deprymujące.

Pozdrawiam!

Napisano

mam maly problem.. otóz, avatar mój staje sie bardzo malutki.... mimo iż nawet ustalam jego wartośc na poziomie 90X60 to zostaje zmniejszony do 38x50...o co tu loto ?

Napisano

nie...raczej nie....limit na avatar jet 500kB....a moj zajmuje ok 16kB ;]

po za tym mam włączone cos tam co samo dopasowuje rozmiar avatara i za cholere nie wime gdzie i jak to wyłączyć ;/

Napisano

A dlaczego jesli mozna wiedziec? ;)

To troche nie fair, ze starzy (ja też jestem starym uzytownikiem forum...zachciało mi sie zmienić avatar;]) maja duże a reszta, nowi i Ci co chcą zmienić, małe...why ?;] ponoć wszytski mrówno ?:;)

Napisano
a co za róznica, skoro niedługo avatary będą wyłączone?

To tzreba było tak od razu ;]

a dlaczego? przeszkadzają czy jak ??

Napisano

Witam!

Drobny błąd - literówka - w profilach użytkowników. "Pokaż wszystkich znajomych" - jest: "wszytskich". Mój prywatny komunikat się nie wyświetla. Próbowałem kilkanaście razy i nie działa. Jak mam go uruchomić?

Pozdrawiam!

Napisano
To tzreba było tak od razu ;]

a dlaczego? przeszkadzają czy jak ??

mam wrażenie że to miał być żart... no chyba że na form zmienia się ustrój... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...