netta1987 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ma ktoś firmę która podejmuje się takich wyzwań chodzi mi o 3-4 napisy + prosta grafika całość pokryte lakierem bez barwnym max 3-4 kolory tj biały czarny czerwony i bez barwny bo planuje kupić golasa i zrobić by łanie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Guli customs https://www.facebook.com/pages/Guli-Customs/379504758831019?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Napisz do mnie PW. Znam człowieka który potrafi zdziałać cuda w kwestii malowania. Robił dla mnie ramę XTC Composite która wyszła naprawdę niesamowicie. Potrafi zrobić dowolne wzornictwo i kolorystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.