Marcinrednose Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 rower juz kupiłem,ale chciałbym sie dowiedziećjak sie prezentuje Rockrider 6.3 na tle Krossa Level A4 Wybrałem KROSSA Danych KROSSA Level A4 nie bede pisałbo są mniej wiecej znane na tym forum-tak mi sie wydaje - cena Krossa to 1699 Cena Rockrider 6.3 to 1799 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jafo24 Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ale co ty tu wogóle chcesz porównywać???? przecież to dwa różne rowery, służące do czego innego. Podobną mają tylko cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Rowery w zasadzie służą do tego samego - XC , ale uwierz , że nie był byś zadowolony z tego Decathlona - po pierwsze trudno by go było zatrzymać , po drugie zamiast jechać zużywał byś energię na bujanie damperem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jafo24 Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Rowery w zasadzie służą do tego samego - XC , no może się ropędziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 2 tarczówku, amor tylni i 14,40 kg aha, ehe, bajki dla potłuczonych, taki bik by musiał kosztować min z 3 tys. zł Może i oba do XC, ale i tak nie ma sensu ich porównywać. Raczej z innymi do XC na amorku lub tarczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 po pierwsze trudno by go było zatrzymać , po drugie zamiast jechać zużywał byś energię na bujanie damperem. Nie zgodze sie z ta opinia... Jezdzilem na jednym i drugim... Mialem taki sam dylemat i wybralem Decathlona... Wlasnie dlatego, ze na tych tarczach tekktro hamowal lepiej niz Kross na V-kach... Tylna zawieche skrecilem sruba regulacyjna dosc mocno i zawieszenie pracuje teraz przyzwoicie... Co do porownywania, to rzeczywiscie cenowo jedynie mozna... Decathlona RR 6,3 powinno sie do innego fulla porownywac... A wspomniany kross wsrod XC z przednim amortyzatorem (w tej okolicy cenowej) to tez scisla czolowka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Te tarcze wbrew pozorom hamują i to nawet całkiem dobrze. Tylne zawieszenie też nie jest najgorsze. ładnie wybiera Przy dobrym ustawieniu dampera nie pompuje, no moze trochę gdy się stanie na Pedałach. Kross level A4 Jest dobrym sprzętem w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ten Rockrider będzie dobrym materiałem do późniejszej rozbudowy. Na tył wsadzić coś z platformą czy nawet SIDa, na przód Rebę i będzie dobry sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Nie będzie materiałem do rozbudowy , bo to rower "rekreacyjny" , prawdziwy full Decathlona to ten virtual (w Decathlonie 3499 zł) : http://www.decathloncycle.com/pages/produi...g=gb&prod_num=2 Widziałem na żywo - dużo tańsza (i nie gorsza) alternatywa Gianta Trance/Anthem !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 przeciez na str producenta jest w kategorii rowerów górskich sportowych a nie rekraeacyjnych. a tak poza tym to na zagranicznych stronach rowerowych opinie ma raczej dobre. obecnie jest na przecenie za 1500 i sie zastanawiam czy na nim własnie nie spróbowac na poczatek przygody z fullem. mowa ofc o RR 6.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.