trupek Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 @tobo Z reguły osoby które nie powinny martwić się o pieniądze bo mają ich dostatek, najbardziej o nie zabiegają; tak dla zasady, na zapas i tym bardziej nie mają zamiaru wspierać potrzebujących (bogatemu zawsze mało - nie w każdym wypadku). Z 2 strony osoba klepiąca biedę, chętniej się podzieli nawet gdyby to była "ostatnia kromka chleba*. Z doświadczenia widzę: na studiach kujony idą same bo po co komuś pomóc i później ma taką samą ocenę (kują i świata poza tym nie mają - ich wybór). Ja wolę stado hien bo przynajmniej jest współpraca. Siła autosugestii jest niezmiernie mocna, wmawiasz sobie coś i nagle staje się to lepsze pomimo tego, że tak naprawdę tylko Ci się to wydaje, taką nagonką żywi się marketing. Po 2 "ja coś kupiłem i niekoniecznie jestem z tego zadowolony dlatego moja opinia będzie chwalebna - żeby ktoś też się naciął"
1415chris Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Adam Malysz przerzuca sie na XC.... Chyba z tej okazji ugotuje sobie parowke, polska, a co tam.
tobo Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Szczegóły są takie , że widać tam damper Brain, nie wydaje mi się, że firma inna niż Spec te dampery stosuje ... A co ta mała parówka zwana Brainem znaczy dla przeciętnego fejsbuksiarza? Tak czy inaczej poddaję się - kto węszy w tym reklamę to smrodku kryptowpuszczenia w kanał nic nie zabije. Jak dla mnie Adam jest świetnym materiałem na sprzedaż rowerów Speca
mellodeque Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Adama znam bardzo dobrze... towarzyszyłem mu na jego pierwszym Dakarze (jako operator TV), gość skromny, sportowiec - jak czegoś nie robi związanego ze sportem to nie może usiedzieć pięciu minut. Coś musi robić... pewnie te wszystkie lata jako skoczek, treningi, diety - sportowy tryb życia odbija się - i na "emeryturze" czegoś brakuje. Swoje w sporcie zrobił, teraz czerpie z tego korzyści, każdy go zna, wiele producentów różnego sprzętu zwraca się do niego z wsparciem - bo to przecie promocja... Dobrze, niech jeździ, też bym tak chciał by mi rower dali, albo pożyczyli na np 3lata fajnie że zaraził się bakcylem rowerowym
trupek Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 fajnie że zaraził się bakcylem rowerowym I w tym sedno, oby bylo prawdziwe.
Mod Team adamos Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 Jak dla mnie Adam jest świetnym materiałem na sprzedaż rowerów Speca A Piotr Żyła byłby świetny w reklamowaniu środków czystości
JeruTheDamaja Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Szkoda że wcześniej nie skakałem ;( Też bym teraz chciał sponsora na sprzęt chociaż
1415chris Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Ty sie adamos kurcze nie smiej, bo jak by ci corka zezarla kostke z kibla, to bys inaczej spiewal Oczywiscie, ze Malysz jest mega materialem reklamowym. Podobny zachwyt wzbudzilby, jesli juz tego nie zrobil, na forum suszarek do wlosow. To ze byl mega sport-gosciem, to jedno, a drugie to z czym jest on teraz fotografowany.
Shootee Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Wiadomo, tyle lat robił wszystko ukierunkowane pod jeden cel, wiele poświęcał, czasu i zdrowia, to teraz się mu to wraca. A że dają mu kasę za samą twarz to tylko jego fart. I nawet jeśli wyjdzie za jakiś że to Spec go tam sponsoruje i daje kase to dobrze. Z tym że ja osobiście to bym go widział na takim sprzęcie
LUTY123 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Szmatławy Szpec i tyle Co ty masz do Speców ??
kamfan Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Nie tylko Małysz ze skoczków się na rower przerzucił...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 Dooo-kładnie Tobo, dziekuję za zrozumienie Adamos, właśnie uczymiłeś mój wieczór radośniejszym. Zdjecie już sobie zapisałem, teraz przerabiam na avatara Szacunek... I.
erzurum Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 https://pl-pl.facebook.com/photo.php?fbid=579504485424001&set=a.579503982090718.1073741833.166490923392028&type=1&theater
Rulez Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 I niech mi nikt nie pisze, że to nie jest pieprzona reklama .
tobo Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Nadal wygląda to naciąganie ale można ewentualnie tak przypuszczać...
Mod Team adamos Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 https://pl-pl.facebo...&type=1 No proszę, i sprawa się bardzo szybko wyjaśniła. Adamos, właśnie uczymiłeś mój wieczór radośniejszym. Zdjecie już sobie zapisałem, teraz przerabiam na avatara My pleasure, Ivan Ciężko Cię będzie teraz rozpoznać z tym awatarem.
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 I bardzo dobrze Będe teraz Ukryta Opcja Stalowo-Wielkokichowa Szacunek... I.
deadw00d Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 I niech mi nikt nie pisze, że to nie jest pieprzona reklama . Jeśli jest to przy okazji reklama pedałowania, to dlaczego od razu "pieprzona"? Dziękować raczej należy, niż brzydko się wyrażać
Rulez Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 "pieprzona" ponieważ pedałowania reklamować nie można Ivan Brawo
Shootee Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Prędzej to ten sklep go sponsoruje, a nie spec. Jak widzicie sklep robił i konkursy z Cannondale. Jak piszę, dla mnie to bardziej sponsoring sklepu, żeby się dobrze wyreklamować, a niżeli Speca jako firmy.
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 "pieprzona" ponieważ pedałowania reklamować nie można ... i robią nam się ciekawe implikacje w odniesieniu do 29ers are gey :icon_mrgreen: Szacunek... I.
deadw00d Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 "pieprzona" ponieważ pedałowania reklamować nie można To nie Scrabble, więc nie doszukujmy się drugiego dna...
Rulez Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 ... i robią nam się ciekawe implikacje w odniesieniu do 29ers are gey :icon_mrgreen: Szacunek... I. Dokładnie
marcinusz Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Robicie hałas o nic. Ja bym nie szuakał teorii spiskowych. 1. Adam mieszka w Wiśle. Najbliższy sklep "z prawdziwego zdarzenia" ma w Bielsku - Twomark właśnie. 2. Adam zdążył się dorobić, więc wiadomo, że nie będzie kupował Krossa i nie będzie pisał w forumowym wątku o pękających ramach. 3. Adam jest znany i lubiany - może dostał jakiś rabat za zdjęcie na fejsbuka? 4. Adam nie dostał roweru w ramach kontraktu ze Specem. Gdyby tak było, to na polskiej stronie speca witałaby mnie twarz Adama. Nie wita, więc nie ma kontraktu. A jakby był, to nie jest to nic złego. Przyjmując powyższe za prawdę można zrozumieć czemu duże koło (bo spec innego nie ma, a jak ma to się wstydzi) oraz można mieć komfort wyzwolenia się od niezdrowej zazdrości. To skierowałoby wątek na fajniejsze tory. Mianowicie takie, że to bardzo fajnie, że Adam wsiadł na rower i promuje KOLARSTWO i to górskie. Bo spodziewałbym się, że jak wsiądzie, to na szosę, a on wybrał brudną stronę mocy Chłop pod górami mieszka, pojeździć chciał, a tu wielka dyskusja: czemu na dużym kole czemu na Specu... Powiedzcie lepiej, z jakich miejsc foty pochodzą, o!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.