TrzecieKolo Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Taka ciekawostka http://forfunbike.blogspot.com/2013/09/adam-maysz-przerzuca-sie-na-xc.html
JeruTheDamaja Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Kilka tygodni wstecz już mówili. Adaś wie co dobre !!
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 A nie mógł przyzwoitego roweru kupić tylko jakiegoś szmatławego Szpeca ? Szacunek... I.
tobo Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Nie wszyscy mają jakieś bliżej nieuzasadnione co do przyczyny urazy
Mod Team adamos Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 A czy on go w ogóle kupił? On teraz przebiera w różnego typu ofertach reklamowych jak w ulęgałkach, Ten Spec, to pewnie taki "prezent" na zachętę.
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 Kupił, dostał, jeden pies... Szmatławy Szpec i tyle Szacunek... I.
Rulez Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 A nie mógł przyzwoitego roweru kupić tylko jakiegoś szmatławego Szpeca ? Szacunek... I. Spadówa
Kekacz Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Trenuje XC bo ma podjazd do domu i kondychę wyrabia http://goo.gl/maps/mYLj5
Grand231 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 hehe może kiedyś spotkam go na szlaku bo mieszkam 10 km od Wisły
Rulez Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Co do samego tematu, sądzę że źle dobrał wielkość kół
Mod Team adamos Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 hehe może kiedyś spotkam go na szlaku bo mieszkam 10 km od Wisły Ale jego przecież można wszędzie spotkać, ostatnio dość często w centrach handlowych na różnych promocjach
tobo Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Jak popatrzyłem na puchar świata w Hafjell i przygniatającą frakcję wielkich kich (u samców i samic może w sumie 5 sztuk małych kół ) to nie uważam - przy całym Bardzo Rozsądnym Uzasadnieniu Dopasowania Rozmiaru Koła do Wzrostu że małemu jest źle na najnerze. Jest to tak samo niewsakazane dla niskich jak fulle do ścigania w xc, a tu w czołówce były 3, z czego dwa na pierwszym i drugim miejscu. Chyba że absolutnie wszyscy zawodnicy są gwałceni przez sponsorów przy wyborze promowanego rozmiaru W to nie wierzę.
Grand231 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Ale jego przecież można wszędzie spotkać, ostatnio dość często w centrach handlowych na różnych promocjach Ale na szlaku to co innego
miskov17 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Tak odnośnie Hafjell, polecam przypatrzeć się na samą końcówkę relacji, ostatni lub przedostatni zjazd Kulhavego, stoi gość z napisanym na kartonie pięknym przekazem "29er are gay" A małysz no cóż, dla fun'u czemu nie, warunki na xc ma idealne
lasq Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 O, dzisiaj w okolicach Stożka mijałem gościa na podobnym rowerze (nie przyglądałem się ale na pewno był to pomarańczowy full ^^ ) - może to był on Nie no żartuje oczywiście, gość był trochę za duży na Małysza i to raczej nie był Spec (chociaż tak jak mówię, nie przyglądałem się bo akurat podjeżdżałem, a on leciał dość szybko w drugą stronę). Tak czy siak, fajnie by było spotkać Adama kiedyś na trasie
Mod Team adamos Napisano 15 Września 2013 Mod Team Napisano 15 Września 2013 ostatni lub przedostatni zjazd Kulhavego, stoi gość z napisanym na kartonie pięknym przekazem "29er are gay" To chyba ten gostek, ale na zdjęciu nie Kulhavy, tylko Schurter
tobo Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 O, dzisiaj w okolicach Stożka mijałem gościa na podobnym rowerze (nie przyglądałem się ale na pewno był to pomarańczowy full ^^ ) - może to był on Nie no żartuje oczywiście, gość był trochę za duży na Małysza i to raczej nie był Spec (chociaż tak jak mówię, nie przyglądałem się bo akurat podjeżdżałem, a on leciał dość szybko w drugą stronę). Tak czy siak, fajnie by było spotkać Adama kiedyś na trasie Być może to jednak był Małysz, bo nie musi się obecnie odchudzać
Rulez Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Jak popatrzyłem na puchar świata w Hafjell i przygniatającą frakcję wielkich kich (u samców i samic może w sumie 5 sztuk małych kół ) to nie uważam - przy całym Bardzo Rozsądnym Uzasadnieniu Dopasowania Rozmiaru Koła do Wzrostu że małemu jest źle na najnerze. Jest to tak samo niewsakazane dla niskich jak fulle do ścigania w xc, a tu w czołówce były 3, z czego dwa na pierwszym i drugim miejscu. Chyba że absolutnie wszyscy zawodnicy są gwałceni przez sponsorów przy wyborze promowanego rozmiaru W to nie wierzę. Trudno żeby Spec zaproponował Małyszowi mniejsze kółko skoro w Epicu takiego nie ma, a darowanej świni o oczy się nie zagląda, czy jakoś tam ... zresztą coraz więcej niskich zawodników przesiada się na 27,5" .
tobo Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Może byłem ślepy ale dla mnie na trasie był zalew wielkiej kichy. Jest to tak samo "nieakceptowalne" dla małych jak luzackie gatki i koszulka Fontany w xc Chłopak w stroju plażowym radzi sobie całkiem nieźle. Bardzo podoba mi się nahalna kampania wielu producentów "pchających" nowy standard. Jeszcze rok wcześniej pisali w samych superlatywach o wielkokichowcach a teraz znajdują całą masę argumentów na nie Widzę że niektórym ciężko przyjąć do wiadomości że komuś może być z czymś dobrze nawet jeśli powinno być źle. Oczywiście można uzasadniać to choćby: dawali to wziął. Pytanie czy Małysz ze wzlędu na swoją sytuację finansową musiał wziąć speca. Na pewno, wziął bo pazerny Polak weźmie, dla zasady
JeruTheDamaja Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Pewnie brał i nie wiedział co brał. Wątpię żeby się wcześniej zainteresował Światkiem kolarskim...
Rulez Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Widzę że niektórym ciężko przyjąć do wiadomości że komuś może być z czymś dobrze nawet jeśli powinno być źle. Oczywiście można uzasadniać to choćby: dawali to wziął. Pytanie czy Małysz ze wzlędu na swoją sytuację finansową musiał wziąć speca. Na pewno, wziął bo pazerny Polak weźmie, dla zasady Równie dobrze nie musiał reklamować pewnej herbaty i twierdzić że jest najlepsza, przecież ma dobrą sytuację finansową, może reklamował dla zasady ?
tobo Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Tylko czy informacja na fejsie o tym że wsiadł na rower SPECIALIZED? Ja widzę że stoi przy rowerze a szczegóły zdjęcia tak marne że trzeba napiąc gały żeby zobaczyć że to Boski Spec. Żadnego głupiego sloganu, choćby w stylu "teraz Adam lata na Specjaliście". Jak dla mnie jest pewna drobna różnica między reklamą herbaty a fotami z wycieczki ja fejsie. No ale niech będzie - marketing jest wszędzie.
Rulez Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Szczegóły są takie , że widać tam damper Brain, nie wydaje mi się, że firma inna niż Spec te dampery stosuje ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.