Skocz do zawartości

[Adam Małysz] Przerzuca się na XC?

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

A czy on go w ogóle kupił? On teraz przebiera w różnego typu ofertach reklamowych jak w ulęgałkach, Ten Spec, to pewnie taki "prezent" na zachętę. ;)

• Mod Team
Napisano

hehe może kiedyś spotkam go na szlaku bo mieszkam 10 km od Wisły

Ale jego przecież można wszędzie spotkać, ostatnio dość często w centrach handlowych na różnych promocjach :P

634605045571727511.jpg
Napisano

Jak popatrzyłem na puchar świata w Hafjell i przygniatającą frakcję wielkich kich (u samców i samic może w sumie 5 sztuk małych kół :) ) to nie uważam - przy całym Bardzo Rozsądnym Uzasadnieniu Dopasowania Rozmiaru Koła do Wzrostu że małemu jest źle na najnerze. Jest to tak samo niewsakazane dla niskich jak fulle do ścigania w xc, a tu w czołówce były 3, z czego dwa na pierwszym i drugim miejscu. :) Chyba że absolutnie wszyscy zawodnicy są gwałceni przez sponsorów przy wyborze promowanego rozmiaru :) W to nie wierzę.

Napisano

Tak odnośnie Hafjell, polecam przypatrzeć się na samą końcówkę relacji, ostatni lub przedostatni zjazd Kulhavego, stoi gość z napisanym na kartonie pięknym przekazem "29er are gay" :)

A małysz no cóż, dla fun'u czemu nie, warunki na xc ma idealne

Napisano

O, dzisiaj w okolicach Stożka mijałem gościa na podobnym rowerze (nie przyglądałem się ale na pewno był to pomarańczowy full ^^ ) - może to był on :P Nie no żartuje oczywiście, gość był trochę za duży na Małysza i to raczej nie był Spec (chociaż tak jak mówię, nie przyglądałem się bo akurat podjeżdżałem, a on leciał dość szybko w drugą stronę). Tak czy siak, fajnie by było spotkać Adama kiedyś na trasie :D

• Mod Team
Napisano

ostatni lub przedostatni zjazd Kulhavego, stoi gość z napisanym na kartonie pięknym przekazem "29er are gay"

To chyba ten gostek, ale na zdjęciu nie Kulhavy, tylko Schurter :)

fb3e04d81d3c11e3a0c022000a1f918d_7.jpg
Napisano

O, dzisiaj w okolicach Stożka mijałem gościa na podobnym rowerze (nie przyglądałem się ale na pewno był to pomarańczowy full ^^ ) - może to był on :P Nie no żartuje oczywiście, gość był trochę za duży na Małysza i to raczej nie był Spec (chociaż tak jak mówię, nie przyglądałem się bo akurat podjeżdżałem, a on leciał dość szybko w drugą stronę). Tak czy siak, fajnie by było spotkać Adama kiedyś na trasie :D

Być może to jednak był Małysz, bo nie musi się obecnie odchudzać :)

Napisano

Jak popatrzyłem na puchar świata w Hafjell i przygniatającą frakcję wielkich kich (u samców i samic może w sumie 5 sztuk małych kół :) ) to nie uważam - przy całym Bardzo Rozsądnym Uzasadnieniu Dopasowania Rozmiaru Koła do Wzrostu że małemu jest źle na najnerze. Jest to tak samo niewsakazane dla niskich jak fulle do ścigania w xc, a tu w czołówce były 3, z czego dwa na pierwszym i drugim miejscu. :) Chyba że absolutnie wszyscy zawodnicy są gwałceni przez sponsorów przy wyborze promowanego rozmiaru :) W to nie wierzę.

Trudno żeby Spec zaproponował Małyszowi mniejsze kółko skoro w Epicu takiego nie ma, a darowanej świni o oczy się nie zagląda, czy jakoś tam :whistling: ... zresztą coraz więcej niskich zawodników przesiada się na 27,5" .

Napisano

Może byłem ślepy ale dla mnie na trasie był zalew wielkiej kichy. Jest to tak samo "nieakceptowalne" dla małych jak luzackie gatki i koszulka Fontany w xc :) Chłopak w stroju plażowym radzi sobie całkiem nieźle. 

Bardzo podoba mi się nahalna kampania wielu producentów "pchających" nowy standard. Jeszcze rok wcześniej pisali w samych superlatywach o wielkokichowcach a teraz znajdują całą masę argumentów na nie :)

Widzę że niektórym ciężko przyjąć do wiadomości że komuś może być z czymś dobrze nawet jeśli powinno być źle. :) Oczywiście można uzasadniać to choćby: dawali to wziął. Pytanie czy Małysz ze wzlędu na swoją sytuację finansową musiał wziąć speca. Na pewno, wziął bo pazerny Polak weźmie, dla zasady :)

Napisano

Widzę że niektórym ciężko przyjąć do wiadomości że komuś może być z czymś dobrze nawet jeśli powinno być źle. :) Oczywiście można uzasadniać to choćby: dawali to wziął. Pytanie czy Małysz ze wzlędu na swoją sytuację finansową musiał wziąć speca. Na pewno, wziął bo pazerny Polak weźmie, dla zasady :)

Równie dobrze nie musiał reklamować pewnej herbaty i twierdzić że jest najlepsza, przecież ma dobrą sytuację finansową, może reklamował dla zasady ?

Napisano

Tylko czy informacja na fejsie o tym że wsiadł na rower SPECIALIZED? Ja widzę że stoi przy rowerze a szczegóły zdjęcia tak marne że trzeba napiąc gały żeby zobaczyć że to Boski Spec. Żadnego głupiego sloganu, choćby w stylu "teraz Adam lata na Specjaliście". Jak dla mnie jest pewna drobna różnica między reklamą herbaty a fotami z wycieczki ja fejsie. No ale niech będzie - marketing jest wszędzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...