Ogór Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ile ma byc ogniw e by obrze naciagnac lancuch ? korbe mam 38 z i kasete 11-30 plz help bo wydaje mi sie ze mam za luzny ten lancuch :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 no to zredukuj o kilka ogniw , nawet nie napisales czy krotki czy dlugi wozek , czy masz napinacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ogór jeżeli chodzi Ci o spadanie łańcucha, to przy takim secie jaki masz (bez napinacza - wnioskuję ze zdjęć) skrócenie łańcucha niewiele da. Takie rzeczy się robi raczej "na czuja" Ja mam łańcuch skrócony maksymalnie + napinacz, a wózek czasem mi się tłucze o ramkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.