lovebikes Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Jak wyżej chce się dowiedzieć co sądzicie o nim , gdyż posiadam ten rower . http://www.rowerymerida.pl/produkt521/matts-tfs-300-d-rower-merida.html
Marcint96 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 No rower jak rower, chcesz się dowartościować ?
lovebikes Napisano 15 Września 2013 Autor Napisano 15 Września 2013 Nie po prostu chcę się dowiedzieć co o tym rowerze sądzicie . I jeszcze mam pytanie co byście w nim zmienili jako pierwsze .
emmx Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 Nie po prostu chcę się dowiedzieć co o tym rowerze sądzicie . I jeszcze mam pytanie co byście w nim zmienili jako pierwsze . Jezus ! Ma ryja... Co za pytanie co sądzicie o tym rowerze ? Rower jak rower dwa koła rama pedały przerzutki i kierownica. Sądzę że kupiłeś rower Merida. Tak wnioskuję po zdjęciu i napisie na ramie. A zmieniłabym: - koła - ramę - Kierownicę - przerzutki - i właściciela który kupuje coś i sie pyta czy wybrał dobrze. A rower sam w sobie jest ok. Tylko po co kupować coś jak sie nie wie do jakiego jest to przeznaczenia. Pozdr. Mona.
hammett79 Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 Na pierwszy rzut amor, hamulce i kaseta z łańcuchem. Mam nadzieję, że nie zapłaciłeś tyle co w linku bo to szok.
Dudi353 Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 mam ten sam rower tyle, że z 2012 roku i na pewno zawiedziesz się amortyzatorem i sporą wagą roweru. Jeśli będziesz chciał mocniej pojeździć musisz wymienić na pewno : amorek kasetę łańcuch piastę przednią obręcze opony rurki. A poza tym sprzęt jest fajny.
jonnym Napisano 18 Września 2013 Napisano 18 Września 2013 No uwielbiam takie pytania.haha Napisałbys chociaz- jezdze po lasach i gorkach, dwa , trzy razy w tyg. po np.20 km albo 80 km.Co sadzicie o tym rowerze do takiej jazdy? A moze jedzisz tylkko w niedziele po miescie i potrzebujesz sie polansowac? Moze na jakis maraton sie wybierasz na nim albo xc? No ci ci ludzie maja ci odpowiedziec?
lovebikes Napisano 20 Września 2013 Autor Napisano 20 Września 2013 Nie jestem aż takim debilem żeby kupować rower dla szpanu i lansu . Jeżdżę teraz tylko po lesie 3 km(prawie cały czas stromy podjazd) trzy razy w tyg .Z powodu lewego mięśnia 4-głowego(szkolne bieganie na 60 m ). I jest ogranicznik szkoła i po 19:00 ciemno się robi mam 15 lat .Ale w każdą sob 15 km szosą pod Pilsko i z powrotem . Co wymienić? Bo poczytałem o amorku trochę . Pozdrowienia z gór , gdzie śnieg już się zbiera :/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.