RiVA1337 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Planuję kupić rower treckingowy i mam zamiar, zdecydować się na ten model. Co prawda nie jest on wyposażony, jest także używany, ale wydaje mi się, że warty swojej ceny , nie chcę przepłacać nie zależy mi na nowym rowerze. Chodzi mi o to by był wielofunkcyjny i nie drogi. Oto link do omawianego roweru: http://allegro.pl/ro...3545547230.html
beardman Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Witam Za tę cenę bardzo przyzwoity rowerek. Nie sądzę, żebyś coś lepszego znalazł. Jeżeli jest w takim stanie, jak w opisie to myślę, że warto. Napęd alivio/deore/tiagra to już solidna "półka", która przy odpowiednim traktowaniu długo posłuży. Widelec stalowy (lub inny stop cr), widać na nim lekkie ślady korozji. Plusem jest to, że stalowe widelce dużo lepiej tłumią drgania niż aluminium. A przy tym są lżejsze niż jakieś tanie amory. Trzeba jednak o nie trochę zadbać jeśli rower ma służyć dłużej niż jeden sezon. Pozdrawiam
Roonin Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Jak interesuje cię rower tego typu to jak najbardziej cena jest atrakcyjna.
nieborak Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Fajny, ale pewnie całe lepi się od wd-40.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.