pasqudnik Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam, Mam pytanie, czy do tej ramy (prawdopodobnie produkowana w mielcu aluminium 7005), podejdzie zacisk hamulca xt 775 ( tarcza 180mm) , a jeśli tak, to jaki ewentualnie adapter będzie mi potrzebny. ? Z góry dzięki za odpowiedzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ta rama jest nie kompatybilna z hamulcami tarczowymi i bez ingerencji w ramę ich nie zamontujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 do tej ramy możesz zamontować co najwyżej bagażnik i błotnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 O kurde To ja bym się zapytał Ciebie, gdzie chcesz go zamocować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasqudnik Napisano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. No cóż kolego , nie każdy się na wszystkim zna, zapewne w przeciwieństwie do Ciebie. Po to jest m.in. to forum. Temat wyczerpany, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ja ci mogę powiedzieć jak tam zamontować hamulec ale śmiem twierdzić ze ta rama tego nie wytrzyma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Inna sprawa że kolega nie ma piast pod tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasqudnik Napisano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dlatego właśnie kolega zaczyna pytanie od ramy, co by bez sensu piasty i zacisku na obecnym etapie nie kupować Puklus: hmm, no ta rama naprawdę sporo już przeszła i wierz mi - nie jest taka zła:), ale kombinować nie będę, skoro nie jest kompatybilna. Pozostaje w przyszłości kupić coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.