Skocz do zawartości

[ wybór opon] jakie opony do streetu / mtb?

matheok3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

jak w temacie , chce sie zapytac o wybor opon do streetu i mtb. Aktualnie jeżdżę na kendach k-radach i jestem z nich zadowolony lecz już jeżdzę na nich trzeci rok i juz opony są do wyrzucenia. Ze względu ze jeżdżę nie tylko na streecie lecz jeszcze trochę po lasach,  k-rady sie nie sprawdzaly bo nie mialem zadnej przyczepnosci przy chamowaniu. Nie chcę opony z zadużym bierznikiem, ponieważ dużo jeżdzę na tylnim kole w czym k-rady sprawdzaly sie idealnie bo mnie nie sciagaly na żadną str. Gdy jeździłem na rowerze kolegi próbowalem jechać na tylnim kole ale mnie ściągało na prawo albo lewo. Więc potrzebuje opony z niewielkim bierznikiem ktore mnie nie bd ściągać na żadną str. Zastanawialem się nad kendami SmallBlockami ( mialem je jako pierwsze przy rowerze lecz wtedy jeszcze nie jeździłem tak na kole jak teraz i nie wiem czy nie bd mnie ściągało) albo nad Schwalbe Table Top. Z nimi nie mialem jeszcze doczynienia wiec nie wiem jak sie bd zachowywaly przy jeździe na tylnim kole. 

Proszę jeszcze o wasze propozycje. Za opony nie chce wydac więcjec niż 150 zł.

Napisano

Chyba je kupie z czystej ciekawosci jak sie bd zachowywaly w terenie i na asfalcie :D nie wiesz moze jeszcze kiedy sa wyprzedaze opony? :P Dzięki za pomoc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...