lukikor Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Witam mam pytanie czy ktoś z was już tam zawitlał ? jest gdzie pojeździć ? warto ?http://gorakamiensk.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Byłem niedawno i zdecydowanie nie polecam. Jeżeli chodzi o DH to jest jedna wyjeżdżona trasa, wydaje mi się, że dużo ciekawsze, a na pewno dłuższe są trasy na Stożku w Wiśle lub Mosornym w Zawoi (choć ja te trasy oceniam głównie z pozycji obserwatora, bo nie mam odpowiedniego roweru). Jeżeli chodzi o jazdę rekreacyjną czy XC to jest jeszcze gorzej, niby są wyznaczone szlaki rowerowe, ale strasznie mizernie oznakowane i bardzo nudne to zdecydowanie bardziej wolę Lasek Wolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukikor Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 no ja juz w sumie mysle pod przyszle wakacje, zeby pojechac gdzies ze znajomymi na tydzien tak ze rano na rowerek potem jakis relaksik etc i wydaje sie tam fajnie no ale wlasnie opini osob ktore tam były poszukiwalem dzieki :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikuj Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 no ja juz w sumie mysle pod przyszle wakacje, zeby pojechac gdzies ze znajomymi na tydzien tak ze rano na rowerek potem jakis relaksik etc i wydaje sie tam fajnie no ale wlasnie opini osob ktore tam były poszukiwalem dzieki :3 Byłem tam w zeszłym roku i niestety nie jest tam tak malowniczo jak w tej reklamie PGE, którą puszczają w TV. Mały wybór tras, te które są - słabo pooznaczane, co chwila znaki zakazu wjazdu, mało miejsc widokowych. Rozczarowałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 no ja juz w sumie mysle pod przyszle wakacje, zeby pojechac gdzies ze znajomymi na tydzien tak ze rano na rowerek potem jakis relaksik etc i wydaje sie tam fajnie no ale wlasnie opini osob ktore tam były poszukiwalem dzieki :3 Jestem zdania, że są ciekawsze i o wiele bardziej atrakcyjne miejsca ot choćby te co wymienił @kamfan do DH, że już o Słowacji nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.