Fubu00 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Witam wszystkich, dużo jeżdżę na rowerze cross country i niekiedy mi brakuje towarzystwa. A zatem szukam kompana do jazdy (Kraków las wolski, Korzkiew, Ojców, Pieskowa Skała) Znam wszystkie szlaki Ojcowskiego Parku Narodowego i okolic. Zainteresowanych zapraszam Pozdr. Fubu00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fubu00 Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Zagląda tu ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ja czasem zaglądam, ale nic tu się nie dzieje a ostatnio jakoś więcej jeżdżę na szosie niż w lasach więc na razie się nie udzielam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Wspaniałe tereny do jazdy, przejeżdżałem tamtędy w tym roku, niestety autem. Nadziwić się nie mogłem, o zazdrości nie wspomnę . Jak będę tam z rowerem to chętnie się podczepię pod ciebie jak tak dobrze znasz te szlaki i potrafisz wskazać te ciekawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Może w przyszłym roku zorganizujemy jakiś wypad w tamte tereny? Nawet na weekend zakwaterowac sie gdzieś i pokrecic, bo jest gdzie. Byłem tam w tym roku, ale też niestety tylko autem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fubu00 Napisano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Te tereny przemierzam za każdym razem gdy siedzę na rowerze. Ten film został nakręcony przez osobę z tego forum. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczav Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ja bym skoczył do Ojcowa w piątek późnym popołudniem albo sobotę. Będziesz wtedy jeździł Fubu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fubu00 Napisano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2013 jak będzie pogoda to oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 ja bym mogl pojezdzic bliżej kraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fubu00 Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Zaglądnij dziś do Ojcowa, ładna pogoda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 dziś pracowałem, ale jutro mam wolne i mogę pojezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fubu00 Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Ok, jak będzie taka pogoda jak dziś to będę koło 13 jezdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackeez Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Nowy sezon uważam za otwarty, w który weekend do ojcowa serpentymami przez murownie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankracy Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 hej, w najbliższy weekend? chociaż planowałem gdzieś dalej ale brakuje mi ostatnio towarzystwa więc może być znowu Ojców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackeez Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 W ten weekend akurat jestem w Białymstoku więc odpadam. Ale w next, przy przy sprzyjającej pogodzie pewnie będzie cały weekend na kółkach pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo111 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Jutro ktoś kręci do Ojcowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankracy Napisano 20 Marca 2014 Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 jesli ktos chetny to w niedziele rano jade wzdłuż Dłubni przez Imbramowice, Trzyciąż, Torks, Sułoszową, Ojców. W sumie ok 100km, wyjazd koło 7, planowany czas brutto 5-6h zależnie ilości i dostepnosci atrakcji krajoznawczych (jest parę rzeczy po drodze na które chcę rzucić okiem). pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 ktoś z krakowa jeździ obecnie w tamte rejony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.