sadowa6 Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Witam Wszystkich, Chcę kupić rower MTB na 29" kołach, w necie znalazłem ofertę która mnie zainteresowała: http://www.olimpiasport.pl/sklep/produkt/rower_scott_aspect_950_2013/6860.704.1.1.pl.0.htm co powiecie o tym rowerze, czy polecacie jako pierwszy MTB, co powiecie o jakości rowerów Scott, itp,?
LUTY123 Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Więc tak rowery marki Scott są dobrą firmą trzeba zaznaczyć że reprezentanci polski w MTB jeździli na rowerach właśnie tej marki. Co do roweru podanego w linku rower jest dobrym wyborem jako pierwszy rower. Co widać na zdjęciu i w specyfikacji to rower nie ma najwyższej klasy części lecz są to części na których przejedzie się parę tysięcy KM. Co do hamulców nie to nie są hydrauliczne może i zacisk wygląda jak od hydrauliki ale dla tych którzy nie wiedzą info Rower jak za taką cene nawet ma blokadę skoku duża wygoda na pewno. Lecz mam jedno pytanie, jako pierwszy rower dlaczego wybierasz 29er ??? Ja właśnie jeździłem cały czas na 26'' a teraz składam 29er ... ze względu na maraton i trafność na okazję z której musiałem skorzystać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.