Rulez Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Na razie kup Relanium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Nie lepiej kupić jakiś model 2013 w dobrej cenie? ten giancik to ani ramy nie ma dobrej ani klamotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 miskov -a doczytałeś, że chodzi o model na 650b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Tak, jest tego mało i może dlatego warto poszukać - nie tylko w PL. Chociażby u pepiczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ten giancik to ani ramy nie ma dobrej ani klamotow Klamoty jako dawca, ramy głównie szukam. No chyba że ciekawy rower się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ramy głównie szukam. No chyba że ciekawy rower się trafi. Przecież jest na forum już całkiem rozbudowany, blisko 40-stronicowy wątek z nowymi ramami i rowerami. Naprawdę nic w nim nie znalazłeś?Na razie kup Relanium. Relanium jest na receptę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ..a tak w ogóle zważywszy na nadchodzącą półroczną zimę i być może (w końcu) pierwszy sezon dostępnych sześcsetpiećdziesiątek kup tego relanium wiadro - do marca wystarczy Naprawdę cierpliwość popłaca.Adamos - ja nawet linka dałem do "650 działu" ale widać nie poamga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 a może nową ramę NSa? Eccetric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 KoledzyJak już zostało to napisane kilka razy - wszystko prawie co pojawiło się na rynku w temacie 650b, od najtańszych do bardzo drogich i słabo dostępnych rzeczy w Pl jest w dziale 650b.razorjack - ja myślę, że ta wysmakowana stalóweczka NSa (też jest w dziale 650b) nie trafi w gusta śmigacza-amatora Ps: a ceny już jakieś znane bo do tej pory cały ten projekt NSa wielce tajemniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ta wysmakowana stalóweczka NSa (też jest w dziale 650b) nie trafi w gusta śmigacza-amatora W samej rzeczy. Potrzebuję ramy/roweru do maratonów a nie do kontemplowania i podziwiania subtelności budowy. A i metryka trochę nie przystoi do ekstrawagancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 .. no bo na stali to już się nie da, no nie da... ...ale to tak w żartach Panowie...ps: a tak na powaznie: dobra ale lekka stalówka (NSy no niestety najlżejsze na rynku nie są) z wszelkimi jej zaletami - dla poczatkującego amatora z bólem pleców chcącego startować w długich maratonach jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Potrzebuję ramy/roweru do maratonów a nie do kontemplowania i podziwiania subtelności budowy. To kup chiński wungiel z ebaya albo alibaby i na nim składaj. a ceny już jakieś znane bo do tej pory cały ten projekt NSa wielce tajemniczy Trzeba by się było z 7anna skontaktować i podpytać o ceny - może już znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ...bo wiesz Adamos -że ten ekscentryczny NS jakiś mega tajemniczy - najpierw słaba wklejka komputerowa w bB, zero info na stronie NSa, nawet na ich FB wszedłem - NIC.A jak oboje wiemy - w pewnych kręgach to może być bardzo pożądana rama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 a tak z ciekawości zapytam jeżeli został już poruszony temat NSa - jest sens zostawić z tyłu średnią kichę a na przód machnąć wideł 100mm i duże koło?bardzo to zmieni jego geo? jeżeli kiedykolwiek wejdzie do produkcji no i z tyłu tak średnio miejsca na gumę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ha! nie powinno zbyt zmienić i warto pomyśleć nad taką zmianą(żeby nie było - pisze to zagorzały Różnokołowiec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A jak oboje wiemy - w pewnych kręgach to może być bardzo pożądana rama Wiem, wiem...Jeszcze tylko trzeba na wypust od On-One poczekać i powoli rozpocząć taktyczne "cierpienia młodego Wertera" , bo też już mnie trochę "nosi". No chyba, że znajdę lekarza, co mi receptę na wiadro relanium przepisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 ( Adamos -idź do weterynarza, da Ci końską dawkę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 7anna zapewne poda Ci cenę jak zapytasz (pewno 1100-1300pln), zdjęcie które wrzuciłem to rower już na chodzie w Wawie (ale kupowana pewno z dobrym rabatem ), neistety nie miałem okazji jeszcze się przejechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jeszcze tak tylko czysto informacyjnie. NS Eccentric dostępny w sprzedaży od grudnia. Cena całego roweru w okolicach 5799 PLN (poza tym co widać na fotkach, nie znam więcej szczegółów). Będzie możliwość zakupienia samej ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ..a to widać jakaś nowa polityka NSa? ech.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 jaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2013 ..cofam to co napisałem...ech co robią poranki z temperaturą 7C z mózgiem..."będzie możliwa opcja kupienia samej ramy" a ja doczytałem "nie będzie" - wszystko po staremuprzepraszam Koledzy (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Temat się rozwinął nieco obok to spytam o opinie o tym wynalazku: http://www.superiorbikes.eu/pl/kolekcja--2014/mtb-race/mtb-race/551-xp-917.html?show=geometry#tabs Nie mogę zlokalizować ceny, może ktoś podrzuci linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Ma dosyć małe obniżenie środka suportu względem osi kół jak na 27,5", co sprawia, że suport będzie wysoko jak na rower tego typu, im wyżej suport tym wyżej środek ciężkości ... Coś z Meridy z kółkiem 27,5" powinni się u nas pojawić niedługo, oferta na Niemcy : http://2014.merida-bikes.com/de_de/bike/finder?category=65&categoryName=Hardtails Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A w stosunku do Gianta? Mam na myśli ramę bo reszta to kwestia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.