Skocz do zawartości

[Giant Talon 27,5] czy wart uwagi

michuuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

ramy głównie szukam. No chyba że ciekawy rower się trafi.

Przecież jest na forum już całkiem rozbudowany, blisko 40-stronicowy wątek z nowymi ramami i rowerami. Naprawdę nic w nim nie znalazłeś?

Na razie kup Relanium.

Relanium jest na receptę. :P
  • Mod Team
Napisano

..a tak w ogóle zważywszy na nadchodzącą półroczną zimę i być może (w końcu) pierwszy sezon dostępnych sześcsetpiećdziesiątek kup tego relanium wiadro - do marca wystarczy :)
Naprawdę cierpliwość popłaca.
Adamos - ja nawet linka dałem do "650 działu" ale widać nie poamga :)

• Mod Team
Napisano

Koledzy
Jak już zostało to napisane kilka razy - wszystko prawie co pojawiło się na rynku w temacie 650b, od najtańszych do bardzo drogich i słabo dostępnych rzeczy w Pl jest w dziale 650b.

razorjack - ja myślę, że ta wysmakowana stalóweczka NSa (też jest w dziale 650b) nie trafi w gusta śmigacza-amatora :)
Ps: a ceny już jakieś znane bo do tej pory cały ten projekt NSa wielce tajemniczy

• Mod Team
Napisano

ta wysmakowana stalóweczka NSa (też jest w dziale 650b) nie trafi w gusta śmigacza-amatora

W samej rzeczy.

Potrzebuję ramy/roweru do maratonów a nie do kontemplowania i podziwiania subtelności budowy. ;)

A i metryka trochę nie przystoi do ekstrawagancji.

• Mod Team
Napisano

.. no bo na stali to już się nie da, no nie da... :)

...ale to tak w żartach Panowie...

ps: a tak na powaznie: dobra ale lekka stalówka (NSy no niestety najlżejsze na rynku nie są) z wszelkimi jej zaletami - dla poczatkującego amatora z bólem pleców chcącego startować w długich maratonach jak znalazł

• Mod Team
Napisano

Potrzebuję ramy/roweru do maratonów a nie do kontemplowania i podziwiania subtelności budowy.

To kup chiński wungiel z ebaya albo alibaby i na nim składaj. :)

a ceny już jakieś znane bo do tej pory cały ten projekt NSa wielce tajemniczy

Trzeba by się było z 7anna skontaktować i podpytać o ceny - może już znają.
  • Mod Team
Napisano

...bo wiesz Adamos -że ten ekscentryczny NS jakiś mega tajemniczy - najpierw słaba wklejka komputerowa w bB, zero info na stronie NSa, nawet na ich FB wszedłem - NIC.
A jak oboje wiemy - w pewnych kręgach to może być bardzo pożądana rama :)

Napisano

a tak z ciekawości zapytam jeżeli został już poruszony temat NSa - jest sens zostawić z tyłu średnią kichę a na przód machnąć wideł 100mm i duże koło?
bardzo to zmieni jego geo?

jeżeli kiedykolwiek wejdzie do produkcji :P

no i z tyłu tak średnio miejsca na gumę...

• Mod Team
Napisano

A jak oboje wiemy - w pewnych kręgach to może być bardzo pożądana rama :)

Wiem, wiem...Jeszcze tylko trzeba na wypust od On-One poczekać i powoli rozpocząć taktyczne "cierpienia młodego Wertera" ;), bo też już mnie trochę "nosi". No chyba, że znajdę lekarza, co mi receptę na wiadro relanium przepisze. :D
Napisano

7anna zapewne poda Ci cenę jak zapytasz (pewno 1100-1300pln), zdjęcie które wrzuciłem to rower już na chodzie w Wawie (ale kupowana pewno z dobrym rabatem :) ), neistety nie miałem okazji jeszcze się przejechac.

• Mod Team
Napisano

Jeszcze tak tylko czysto informacyjnie. NS Eccentric dostępny w sprzedaży od grudnia. Cena całego roweru w okolicach 5799 PLN (poza tym co widać na fotkach, nie znam więcej szczegółów). Będzie możliwość zakupienia samej ramy.

• Mod Team
Napisano

..cofam to co napisałem...ech co robią poranki z temperaturą 7C z mózgiem...
"będzie możliwa opcja kupienia samej ramy" a ja doczytałem "nie będzie" - wszystko po staremu
przepraszam Koledzy (?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...