Mod Team Franio Napisano 13 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kupię trenażer do 500zł. Rozważę każdą propozycję. Kontakt tutaj lub PW. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y4recky Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ja używam takiego (teraz będzie trzecia zima) i w tej cenie naprawdę bardzo przyzwoity trenażer, bliżej zimy pewnie łatwiej go będzie kupić (więcej ofert) i cena powinna spaśc poniżej 500zł http://allegro.pl/trenazer-magnetyczny-6-stopniowy-gist-10192-i3544890377.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyprian Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Nowy Elite Volare 5 - 500 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 17 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Miałem i sprzedałem baaardzo szybko. Buczał jak cholera. Szukam czegoś bardziej cichego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Mam nadzieje że obserwujesz allegro ... czasem daje się tam coś ciekawego wyrwać. W zeszłym tygodniu udało mi się wyrwać praktycznie nowego ( rozpakowanego, nie używanego) Tacx Satori ... fakt ze za niecałe 600 zł ale w zestawie z oponą Conti Hometrainer ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jasne. Poustawiałem filtry allegro, wrzuciłem link do zakładek i czaję się na podobną okazję :-) W sumie trenażer będzie mi potrzebny dopiero koło listopada, więc jestem uzbrojony w cierpliwosc ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Miałem i sprzedałem baaardzo szybko. Buczał jak cholera w końcu dowiedziałem się dlaczego go sprzedawałeś... a ja go kupiłem... nie no nie jest aż tak źle. A przynajmniej do 35km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Tragedii nie ma, ale teraz będę dzielił pokój z kumplem (studia), więc wolałbym jednak coś, co będzie go chociaż troszkę mniej wkurzało :-) A Elite sprzedałem, bo potrzebowałem kasy i też wtedy jakoś nie miałem cierpliwości do trenażera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 A rolki mogą być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 27 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Już nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.