Gambit07 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 witam kupiłem przerzutkę xtr-a z blokadą(nową), założyłem ją na kasetę 9 i na 9 deore manetki, miało być to właściwie na tydzień ale tego Xtr-a nie da się wyregulować(wiem że powinna) na wózku jest spory luz . Przerzutka była regulowana 3ma śrubkami ale to gów..no nie przerzuca ani w górę ani w dół, dlaczego i czy może ktoś ma takiego XTR-a może podrzuci jakiś pomysł na jego regulację? zmienia zębatki np co 2-gą na największą nie wchodzi i na 9 raz tak raz nie . proszę o szybką odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nie da się wyregulować po jest pod napęd 10 rz. Jest w niej inny ciąg linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Przeczytaj przypięty temat o kompatybilności napędów, a jakbyś miał jeszcze jakieś pytanie, to załóż poprawnie temat i napisz go zgodnie z zasadami poprawnej pisowni. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.