ugupu Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Jedź sobie na zdrowie, tylko później nie narzekaj na cokolwiek, co dzieje się w Warszawie. Ależ ja nie narzekam i narzekać nie zamierzam! Mnie się w Wawie podoba coraz bardziej! A że jeżdżę na rowerze, to korki mi niestraszne. To, że jeśli HGW odejdzie i na jej miejsce może trafić się kolejny do koryta to już inna sprawa i koszt demokracji. Czyli co? Odwołać aby odwołać? Bo można? Takie podejście to szczyt nieodpowiedzialności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Nie, takie podejście to sygnał dla władzy, że ludzie mają dość. Jeśli tych, którzy mają dość i opowiedzą się za odwołaniem HGW będzie większość, to straci ona mandat do sprawowania władzy. Nieodpowiedzialnością będzie, jeśli referendum olejesz skoro Ci HGW na stanowisku prezydenckim odpowiada. Jeśli chcesz mieć bardzo kosztowny i niesłuchający cię rower, to zagłosuj przeciwko odwoła.niu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Na referendum przede wszystkim nie pójdą ludzie, którzy nie chcą barć udziału w tym całym cyrku, bo mają zbyt wiele własnych problemów, dużo ważniejszych niż ujadanie salonowego jamnika, który pragnie być zauważonym i przy okazji dostać się do koryta. A wszystko z mojej kasy. Takiemu zachowaniu mówię nie! Wątek stał się bardzo polityczny. Trochę nie pasują tutaj takie klimaty. Wypadałoby go zakończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ależ ja nie narzekam i narzekać nie zamierzam! Mnie się w Wawie podoba coraz bardziej! A że jeżdżę na rowerze, to korki mi niestraszne. Czyli co? Odwołać aby odwołać? Bo można? Takie podejście to szczyt nieodpowiedzialności. To skoro Ci odpowiada to, co dzieje się w Warszawie to spoko - masz do tego Święte Prawo ,ale idź na referendum i zagłosuj przeciwko odwołaniu HGW. Nie "odwołać żeby odwołać" - na to odpowiedział Ci już Kolega Wojtasin. I najmniej przeszkadzają mi w Warszawie korki, ale to już inny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Wątek stał się bardzo polityczny. Trochę nie pasują tutaj takie klimaty. Wypadałoby go zakończyć. Zgadzam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Wedle życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.