bartnik Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 quaniam sie stoje przed kupnem amora i waham sie pomiedzy tytulowymi systemami open bath mam w fullu i dziala swietnie FIT nie mialem okazji posmakowac czy fit ma na celu jedynie zmniejszenie masy, czy tez lepiej dziala niz 'kapiel' ? co doradzicie i dlaczego? Cytuj
Mod Team safian Napisano 12 Września 2013 Mod Team Napisano 12 Września 2013 Pytanie jakie masz priorytety. generalnie zamknięty tłumik będzie gorszy jeżeli chodzi o serwis, inaczej też on pracuje, teoretycznie nie jest on tak liniowy jak OB, jednak ja jakoś mocno tego nie odczułem. Jak dla mnie OB i Fit pracuje ok, najlepiej samemu się przejechać na obu Cytuj
bartnik Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 czyli z tego co piszesz wynika, ze fit trudniej dobic dotychczas jedzilem na rebie DA na skoku 80 zmieniam rame i amora chce wziac 100 zalezy mi na dobrej pracy na wertepach na wyscigi nie jezdze, ale i tak bedze bral wersje z manetka czasem sie przydaje - w rebie blokowalem glownie na odcinkach asfaltowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi