bartnik Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 quaniam sie stoje przed kupnem amora i waham sie pomiedzy tytulowymi systemami open bath mam w fullu i dziala swietnie FIT nie mialem okazji posmakowac czy fit ma na celu jedynie zmniejszenie masy, czy tez lepiej dziala niz 'kapiel' ? co doradzicie i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Pytanie jakie masz priorytety. generalnie zamknięty tłumik będzie gorszy jeżeli chodzi o serwis, inaczej też on pracuje, teoretycznie nie jest on tak liniowy jak OB, jednak ja jakoś mocno tego nie odczułem. Jak dla mnie OB i Fit pracuje ok, najlepiej samemu się przejechać na obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2013 czyli z tego co piszesz wynika, ze fit trudniej dobic dotychczas jedzilem na rebie DA na skoku 80 zmieniam rame i amora chce wziac 100 zalezy mi na dobrej pracy na wertepach na wyscigi nie jezdze, ale i tak bedze bral wersje z manetka czasem sie przydaje - w rebie blokowalem glownie na odcinkach asfaltowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi