cziter15 Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Hej, Mam problem - mianowicie ostatnio wyłamała mi się kilka szprych i nyple latają sobie w obręczy, co skutkuje słyszalnym grzechotaniem w kole. Nyple oczywiście zamierzam wyciągnąć potrząsając obręczą. Zastanawia mnie jednak, jak wstawić nowe nyple, tak by móc wkręcić w nie nowe szprychy. Jak umieścić nowe nyple w obręczy ? Pozdrawiam
Kiciok Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Weź jedną połamaną szprychę. Wkręć odrobinę szrpychę od góry nypla. Później włóż w obręcz i powoli nakręć na szprychę właściwą. Wykręć szprychę pomocniczą, trzymając nypel kluczykiem. Tadam!
Bagins Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Możesz też posłużyć się pensetą, przynajmniej ja tak robiłem.
kzielu Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Hej, Mam problem - mianowicie ostatnio wyłamała mi się kilka szprych i nyple latają sobie w obręczy, co skutkuje słyszalnym grzechotaniem w kole. Nyple oczywiście zamierzam wyciągnąć potrząsając obręczą. Zastanawia mnie jednak, jak wstawić nowe nyple, tak by móc wkręcić w nie nowe szprychy. Jak umieścić nowe nyple w obręczy ? Pozdrawiam Tak jak pisza koledzy wyzej - niektore obrecze sa na tyle niskie ze da sie to zrobic po prostu palcami, ewentualnie mozesz przewlec cokolwiek, wlozyc nypel i wyciagnac to co przewlekles.
Druid Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Jeśli wyłamało Ci się kilka szprych to zastanawiał bym Się nad wymianą reszty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.