Kszksz Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam mam okazję zaopiekować się rowerem wyprodukowanym w Holadnii . Nazwa lub model jaki udało mi się odczytać to "Batavus" więcej szczegółów na zdjęciach min hamulec w "pedałach". Główne pytanie jest takie czy taki rower jest wygodny do jazdy po mieście? (nie chodzi mi o skakanie między samochodami raczej zwykłą jazdę do szkoły) zdjęcia: https://picasaweb.google.com/104531370127219465726/Holenderka02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Hej. Link nie działa. W sumie to takie jest przeznaczenie tego roweru, więc powinien być ok, jeżeli nie pokonujesz wielkich wzniesień (w mieście raczej mało prawdopodobne), czy sporych dystansów. Pozostaje Ci tylko sprawdzić jej stan techniczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.