lukers Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 W załączeniu realacja z Night Biking Katowice edycja wrześniowa 2013. Tym razem to nie moja realacja, ale relacja kolegi Ola z którym razem wyruszyliśmy tak jak poprzednio na Night Biking. W najblizszym czasie postaram się pozlepiać swoje zdjęcia i filmiki z Night Bikingu i oczywiście wrzuce je tutaj Jak zwykle pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i rowerzystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booby Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Było zacnie. Szkoda tylko że tak mało "terenu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacBar1920 Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ah.. no i za późno odwiedziłem forum..;/ tak bym się załapał.. no coż trzeba czekać na pażdziernik no ewentualnie przyszły rok to juz zalezy od pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ah.. no i za późno odwiedziłem forum..;/ tak bym się załapał.. no coż trzeba czekać na pażdziernik no ewentualnie przyszły rok to juz zalezy od pogody Z tego co wiem MacBar to edycja październikowa nie będzie w pełnym wymiarze godzinowy tj. od 21:00 do 5:30 tylko pewno do północy czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Tak obiecałem pozlepiałem swój filmik i zdjęcia z Night Biking Katowice wrzesień 2013r. więc wrzucam, miłego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.