xmartin Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 WitamZastanawiałem się czy czasami nie było by warto udostępnić swoją lokalizację (jakaś przejażdżka po lasach).Tu moje pytania czy poza endomondo znacie (używacie) jakieś programy do wysyłania online swojej trasy?Pozdrawiam
grzechotnick Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Navime GPS tracker też ma taką możliwość ale nie sprawdziłem jak to działa. Pozycje można zobaczyć tylko na stronie.
czach Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Glympse (iOS, Android) Sent from my iPhone using Tapatalk 2
lasq Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Ponoć runtastic jest całkiem spoko, ja nie używam ale kilka osób polecało. Jednak Endomondo to zdecydowanie największa baza użytkowników, więc jak chcesz trasy zapisywać nie tylko do własnego użytku, ale np. dzielić się nimi ze znajomymi to Endo jest spoko. Większych wad Endo jakiś nie ma no i dość szybko się rozwija.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.