Skocz do zawartości

[klamra] Jaka pasuje do butów Vemont?

Karas09

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem z prawym butem. Rozwalił mi się (upadek) ten zatrzask plastikowy (klamra) i poszukuję samej klamry. Sklep w którym je kupowałem ich nie ma i ogólnie nie mogę znaleźć do tych butów (dedykowanych). Czy klamry z butów shimano albo sidi będą pasować? Pozdrawiam 

Sidi eagle - podobna klamra, Luis garneau montana xt2, prawie taka sama powinna pasować. Do shimano m 087, m 088 wchodzi pasek od tych vermontów, ale nie wiem czy taka klamra shimano pasuje do tych butów. vermonty mają dwa typy klamry (starszy model jak luisy, nowszy jak shimano) różnica jest w konstrukcji przyłącza na bucie, nie są zamienne. Z pół roku temu takie buty w bardzo dobrym stanie wyrzuciłem do śmieci (trzy pary butów mtb jak na jednego osobnika to trochę za dużo) + jedne szosowe. Koszt klamer z wyżej wymienionych butów to chyba połowa ceny nowych vermontów. Na allegro użytkownik "butki.pl" to hurtownia i chyba właściciel tej marki, tam popytaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...