wszczep Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Cześć, Forum czytam sobie już od jakiegoś czasu, ale kradzież mojego ukochanego bolidu stała się przyczyną rejestracji. Gdzieś pomiędzy 05-08.09 skradziono rower Wheeler Cross 6.4 Pro - numer ramy W10910330 cechy charakterystyczne: - rozmiar ramy: 60 albo 62 cm (jestem wysoki i na innych rowerach wyglądałem jak na osiołku); - przednia obręcz skrzywiona od uderzenia o "śpiącego policjanta" podczas transportu - bagażnik na hak - jedna szprycha przedniego koła srebrna, pozostałe czarne (próba centrowania koła na wakacjach) - zamontowany uchwyt marki RAM Mount do gps'a Garmin Sprawa zgłoszona na policję. Nie robię sobie nadziei, że się znajdzie. Ale może ktoś na giełdzie w Warszawie albo Łodzi go zauważy. Pozdrawiam, Wojtek
wszczep Napisano 10 Września 2013 Autor Napisano 10 Września 2013 Gdzie i w jakich okolicznościach zginął? Prawdopodobnie w nocy z piwnicy przy Mickiewicza. Blok ogrodzony, furtka domofon, klatka domofon. Rower zapięty linką, ale niestety sam do siebie. Musieli wynieść na plecach i zapakować do jakiegoś furgona. W tym samym czasie sąsiadowi skradziono Unibike'a, a sąsiadce z innej klatki pare butelek wina. Pozdrawiam, Wojtek
burz Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Przykre. To jest powód, dla którego rower trzymam w mieszkaniu, taszcząc go dzielnie na V piętro:( Może się znajdzie, oby. pozdrawiam Edytowane 10 Września 2013 przez burz
AmuletBike Napisano 10 Września 2013 Napisano 10 Września 2013 Kurka! Tak to w polandii jest niestety,że piwnica służy co najwyżej do trzymania staroci i weków! Żal normalnie! My mieszkamy w kawalerce. 2 górale stoją w pokoju, a od wczoraj musiała się i szosa z balkonu upchnąć, bo blok ocieplają i rusztowania do samej góry i ZŁO pokusić może (pomimo, że rower stoi pod plandeką zapięty na łańcuch o przekroju oczek z 10mm. Łańcuch do ściany przymocowany 15cm kotwą.... Mam nadzieję, ze się Twój bike znajdzie! Przeszukuj net i na giełdę w niedzielę rano marsz!
Rekomendowane odpowiedzi