TheMalina39 Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Cześć, piszę tu żeby zapytać się Was czy ten rower: http://allegro.pl/kolarzowka-koga-miyata-shimano-600-dura-ace-i3528092546.html Nadawałby się do codziennej szybkiej jazdy po mieście. Mam metr 185 i ważę 60kg. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć czy taki stary rower wart jest tej ceny i czy przy codziennej szybkiej jeździe nie rozpadnie się po miesiącu Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi i porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 moim zdaniem za duży dla Ciebie ten rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMalina39 Napisano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Wiem że może być trochę za duży ale: 1) gość mówi że nie jest idealnie zmierzone 2) cały czas rosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfm Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Waże tyle samo i rama 55cm jest na mnie idealna, jak rośniesz to może szukać do max 58, 61 to już na koszykarza rama jest Wiem że może być trochę za duży ale: 1) gość mówi że nie jest idealnie zmierzone 2) cały czas rosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMalina39 Napisano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A czy mógłby ktoś jeszcze wypowiedzieć się o stanie/jakości tego sprzętu i czy nie rozpadnie się przy intensywnym używaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.